Βασικός ο Τασουλής μετά από τρεις μήνες!

Λίγες ημέρες μετά την... παρέλαση του ονόματος του για Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Ολυμπιακό, ο Χρήστος Τασουλής βρέθηκε στο αρχικό σχήμα της Λανς σε αγώνα κυπέλλου στην Γαλλία.

Βασικός ο Τασουλής μετά από τρεις μήνες!
tasoulis lens

Τον Ιούλιο που μας πέρασε ο 26χρονος αμυντικός θέλησε να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό, αποδεχόμενος την πρόταση της Λανς από τη δεύτερη κατηγορία. Ο Πανιώνιος έβαλε στα ταμεία του ένα σεβαστό ποσό και ο ποδοσφαιριστής μετακόμισε με τη μορφή δανεισμού στη βόρεια Γαλλία.

Στην πρεμιέρα της Ligue 2 ο Έλληνας αμυντικός ξεκίνησε στη βασική ενδεκάδα στο αριστερό άκρο, όμως από τότε δεν πήρε ούτε... δευτερόλεπτο χρόνου συμμετοχής! Μέσα σε όλα η Λανς άλλαξε προπονητή μετά την τέταρτη σερί ήττα στο πρωτάθλημα, με τον Σικορά να διαδέχεται τον Καζανόβα.

Περίπου τρεις μήνες αργότερα ο Τασουλής πήρε μία δεύτερη ευκαιρία από τον Γάλλο προπονητή ( που τόσο σαν παίκτης όσο και σαν προπονητής έχει εργαστεί μόνο στην Λανς), η οποία αποδείχθηκε... γούρικη, καθώς οι "κιτρινοκόκκινοι" κέρδισαν 5-0 την Νου Λε Μινέ για το κύπελλο.

Βέβαια, δεν ξέρουμε αν είναι τυχαίο το γεγονός πως η ευκαιρία ήρθε μετά το πλήθος δημοσιευμάτων που θέλουν τον Τασουλή να αρέσει σε Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Στους πράσινους "έπαιξε" ως αντι-Χουλτ, στους κίτρινους ως μπακ-απ του Έλντερ Λόπες και στους κόκκινους για μία ακόμα λύση από τη στιγμή που ο Μίλιτς... αγνοείται.

News 24/7

24MEDIA NETWORK