Το νέο απίθανο τατουάζ του Κουτίνιο

Ο Φιλίπε Κουτίνιο έχει ήδη γεμίσει τα χέρια του με πολλά τατουάζ. Στην προπόνηση της Λίβερπουλ όμως, ο Βραζιλιάνος σταρ εμφανίστηκε με το νέο του "απόκτημα" προκαλώντας αρκετά σχόλια με την επιλογή του (PHOTO).

Liverpool's Philippe Coutinho, left vies for the ball with Arsenal's Héctor Bellerin during the English Premier League soccer match between Liverpool and Arsenal at Anfield, in Liverpool, England, Saturday, March 4, 2017.(AP Photo/Dave Thompson)
Liverpool's Philippe Coutinho, left vies for the ball with Arsenal's Héctor Bellerin during the English Premier League soccer match between Liverpool and Arsenal at Anfield, in Liverpool, England, Saturday, March 4, 2017.(AP Photo/Dave Thompson) AP

Η Λίβερπουλ προετοιμάζεται για το παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στην Σίτι (19/3) με την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ να προπονείται πλέον σε φουλ ρυθμούς. Στην προπόνηση της Τετάρτης (15/3) ένας παίκτης έκλεψε την παράσταση από τους υπόλοιπους παίκτες και όχι για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες.

Ο λόγος για τον Φιλίπε Κουτίνιο που "χτύπησε" νέο τατουάζ στο ήδη γεμάτο σώμα του προκαλώντας ποικίλα σχόλια με το σχέδιο που επέλεξε να κάνει. Ο 24χρονος έχει ήδη γεμίσει και τα δύο του χέρια με μελάνι, ενώ έχει σχεδιάσει και το πρόσωπο της κόρης του Μαρία και μάλλον θα σκέφτηκε να επεκτείνει κι άλλο τη συλλογή του.

Σε φωτογραφία που έχει διαρρεύσει και τον δείχνει σε μία φάση της προπόνησης να σηκώνει την μπλούζα του, εμφανίστηκε ένας "Μίκι Μάους" που κάλυπτε το πάνω μέρος των κοιλιακών του!

Δείτε το περίφημο τατουάζ:

Το νέο απίθανο τατουάζ του Κουτίνιο

Photo credits: AP Photo/Dave Thompson

News 24/7

24MEDIA NETWORK