Οργισμένοι με Κλάους στην Μακάμπι

Ο Στέφανος Αθανασιάδης πέρασε ως αλλαγή στο 79' και τέσσερα λεπτά αργότερα αντί να πασάρει έτοιμο γκολ, προσπάθησε ανεπιτυχώς να τελειώσει τη φάση μόνος του. Δυσαρέσκεια και φήμες για... πρόωρο τέλος του Κλάους από την Μακάμπι (VIDEO)!

Οργισμένοι με Κλάους στην Μακάμπι

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ξεφορτωθεί το βαρύ συμβόλαιο του Στέφανου Αθανασιάση, το οποίο προέβλεπε για τον τελευταίο χρόνο περίπου 750.000€! Μετά από ένα μίνι σίριαλ, ο 28χρονος επιθετικός υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την Μακάμπι Χάιφα, με τις ετήσιες αποδοχές του να πέφτουν στις 650.000€. Βέβαια, το κατά πόσο θα το εξαντλήσει παραμένει στον... αέρα, ειδικότερα μετά το ματς της Μακάμπι το Σάββατο κόντρα στην Μακάμπι Νετάνια.

Ο Κλάους, που μετρά 1 γκολ σε 8 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, πέρασε ως αλλαγή στο 79ο λεπτό στη θέση του Νταμάρι κι ενώ το σκορ ήταν στο 1-1. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Έλληνας επιθετικός έφυγε στην κόντρα και βρέθηκε με φάτσα προς την εστία των αντιπάλων του.

Αντί όμως να δώσει σε συμπαίκτη του που θα μπορούσε να πετύχει εύκολο γκολ, προτίμησε να πλασάρει ανεπιτυχώς. Το 1-1 παρέμεινε, με την Μακάμπι να πέφτει στην 7η θέση και λίγες ώρες αργότερα τα ΜΜΕ στο Ισραήλ πήραν... φωτιά.

"Αν έμπαινε αυτό το γκολ, θα μπορούσε να αλλάξει ολόκληρη η σεζόν για εμάς", σχολίασαν σε ιστοσελίδα άνθρωποι της διοίκησης, τονίζοντας πως η υπομονή τους εξαντλείται με τον Αθανασιάδη.

Δεν αποκλείεται λοιπόν τον Γενάρη να έχουμε εξελίξεις, αν και για να φύγει θα πρέπει να μπει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Δείτε την απίθανη φάση με την οποία τρελάθηκαν στην Μακάμπι:

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK