Χαμός στη Μακάμπι του Κλάους, παραιτήθηκε ο προπονητής!

Η Μακάμπι Χάιφα πραγματοποίησε το χειρότερο ξεκίνημα των τελευταίων ετών και μετά τη νέα ισοπαλία κόντρα στην Χάποελ ψάχνει για... προπονητή. Στην έξοδο μία... ντουζίνα παίκτες, εκτός αποστολής ο Αθανασιάδης.

Χαμός στη Μακάμπι του Κλάους, παραιτήθηκε ο προπονητής!
athanasiadis

Η σεζόν άρχισε με πολλά όνειρα για τους ανθρώπους της Μακάμπι Χάιφα, αλλά και τους οπαδούς της. Αυτός ήταν ο λόγος που το καλοκαίρι έγιναν αρκετές μεταγραφές με βαριά συμβόλαια, μεταξύ εκ των οποίων και ο Στέφανος Αθανασιάδης που αμείβεται με λίγο πάνω από 600.000€ το χρόνο!

Στην πορεία τα πράγματα εξελίχθηκαν εφιαλτικά για τους "πράσινους" που βρίσκονται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα μετά από 13 αγωνιστικές και πραγματοποιούν το χειρότερο ξεκίνημα των τελευταίων 20 ετών!

Η εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στην Χάποελ Ασκελόν (1-1) έφερε εξελίξεις, με τον Λουζόν να δηλώνει στη συνέντευξη Τύπου πως η παραίτηση του είναι στα χέρια της διοίκησης ( τα άκουσε από την εξέδρα), ενώ ο Στέφανος Αθανασιάδης ήταν εκτός αποστολής!

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στο Ισραήλ, τον Γενάρη αναμένονται πολλές αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας που έχει απογοητεύσει. Αναζητείται επίσης προπονητής που θα βγάλει την ομάδα από το αδιέξοδο, μιας και ο 42χρονος τεχνικός όχι μόνο απέτυχε, αλλά ήταν στα... μαχαίρια με τους ποδοσφαιριστές του!

Όπως αναφέρουν πάντως, το όνομα του Κλάους βρίσκεται στη... μαύρη λίστα. Το θέμα είναι πως θα βρεθεί η φόρμουλα για να αποχωρήσει.

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK