Το παθιασμένο "φιλί" του Γκουαρδιόλα στον Μουρίνιο

Ένας Ισπανός urban καλλιτέχνης εμπνεύστηκε μια άλλη εκδοχή της σχέσης αντιπαλότητας -και ενδεχομένως μίσους- του Πεπ Γκουαρδιόλα και του Ζοζέ Μουρίνιο, και την μετέτρεψε σε κάτι πιο... τρυφερό. Δείτε πως τους παρουσίασε στο καινούργιο του γκράφιτι. (PHOTO + VIDEOS)

Το παθιασμένο "φιλί" του Γκουαρδιόλα στον Μουρίνιο
AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Ο Καταλανός urban καλλιτέχνης "Tvboy", έχει αποκτήσει τεράστια φήμη σε ολόκληρη την Ισπανία για τις εκκεντρικές του γκράφιτι δημιουργίες, που γίνονται viral σε ολόκληρη τη χώρα.

Η τελευταία του έμπνευση, είχε ως πρωταγωνιστές τους δύο προπονητές των ομάδων του Μάντσεστερ, τον Πεπ Γκουαρδιόλα και τον Ζοζέ Μουρίνιο, οι οποίοι στην... επίπεδη γη θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι τα καλύτερα φιλαράκια, στην δική μας, όμως, διάσταση δεν φαίνεται να διατηρούν και τις καλύτερες σχέσεις.

Τι συμβαίνει, ωστόσο, μέσα στο... κεφάλι του Ισπανού καλλιτέχνη, και πως τους φαντάζεται; Ο "Tvboy", εμπνεύστηκε ένα love story των δύο ανδρών, οι οποίοι απεικονίζονται να έχουν αφήσει τις διαφορές τους στην άκρη, και να φιλιούνται παθιασμένα στο στόμα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι πολύς κόσμος σπεύδει στο σημείο της Βαρκελώνης, όπου βρίσκεται το γκράφιτι, για να απολαύσει από κοντά το θέαμα και να τραβήξει φωτογραφίες.

Το παθιασμένο "φιλί" του Γκουαρδιόλα στον Μουρίνιο

News 24/7

24MEDIA NETWORK