Ζοζέ, πόσα θες να μας τρελάνεις;

Το βραβείο "τρολάρισμα της χρονιάς" κέρδισε Γενάρη μήνα ο Ζοζέ Μουρίνιο! Η ατάκα του για το αυτογκόλ του Φιλ Τζόουνς, σίγουρα έκανε τον Χάρι Κέιν να... κοκκινίσει από τα γέλια. Δεν θέλει να χάνει ούτε στις... δηλώσεις ο Πορτογάλος.

Manchester United manager Jose Mourinho  speaks during the press conference at the team's training complex in Manchester, England  Monday Dec. 4, 2017. United will play CSKA Moscow in a Champions League soccer match in Manchester on Tuesday. (Martin Rickett/PA via AP)
mourinho AP IMAGES

Ο Αλέξις Σάντσες έκανε το ντεμπούτο του στην Πρέμιερ Λιγκ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και σίγουρα θα θέλει να το ξεχάσει. Γκάφα για... σεμινάριο στην άμυνα στο 11ο δευτερόλεπτο και 1-0 για την Τότεναμ, αυτογκόλ για... κλάμα από τον Φιλ Τζόουνς και 2-0 στο 28ο λεπτό!

Βέβαια ο τρόπος με τον οποίο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του ο Άγγλος αμυντικός σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως στα social media, όμως την ατάκα-τρολιά του Special One δεν έφτασε κανείς.

Όταν κλήθηκε να σχολιάσει τη φάση του αυτογκόλ, ο Πορτογάλος τους άφησε όλους.. παγωτό:

"Ο Τζόουνς είχε κακή επαφή με την μπάλα και πέτυχε ένα φανταστικό γκολ. Ο Χάρι Κέιν μόνο στα... όνειρά του θα ήθελε να σκοράρει ένα τέτοιο".

Υποκλινόμαστε στο μεγαλείο του "Μου" που ακόμα και μετά την ήττα της ομάδας του, κατάφερε να βγει νικητής στις δηλώσεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK