Ο gentleman Μουρίνιο "σκλάβωσε" τη σέξι αστυνομικό!

Μόνο φίλοι; Διαβάστε για τη γνωριμία του Ζοζέ Μουρίνιο με όμορφη αστυνομικό από το Χαλ που κατέληξε στο να την προσκαλέσει μαζί με τα παιδιά της σε ματς της Μ. Γιουνάιτεντ!

Ο gentleman Μουρίνιο "σκλάβωσε" τη σέξι αστυνομικό!

Έχουμε συνηθίσει την εικόνα του αυστηρού Ζοζέ Μουρίνιο εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου με τις ομάδες που υπηρετεί όμως φαίνεται πως ξεχνάμε ότι ο "special one" είναι ένας από τους μοναχικούς gentlemen των γηπέδων.

Ο gentleman Μουρίνιο "σκλάβωσε" τη σέξι αστυνομικό!

Αυτό φρόντισε να μας το θυμίσει η αγγλική σκανδαλοθηρική εφημερίδα "Sun" η οποία έβγαλε στη δημοσιότητα την ιστορία με την ιδιαίτερη φιλία του Πορτογάλου με μία αστυνομικό από το Χαλ που τη γνώρισε σε ένα ξενοδοχείο πριν από ένα εκτός έδρας παιχνίδι της Μάντστεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στην Χαλ του Μάρκο Σίλβα.

Συγκεκριμένα, η Ρουθ Μιλς, μητέρα δύο παιδιών, έκανε εκείνη την ώρα διάλειμμα μαζί με τους συναδέλφους της αστυνομικούς όταν "τράκαραν" πάνω στην αποστολή της Γιουνάιτεντ που είχε επιλέξει για τη διαμονή της το ξενοδοχείο "Forest Pines & Golf Resort".

Ο gentleman Μουρίνιο "σκλάβωσε" τη σέξι αστυνομικό!

Τι ακολούθησε μετά από εκείνη την αστραπιαία γνωριμία; Εδώ η υπόθεση αποκτά περισσότερο ενδιαφέρον, αφού δύο εβδομάδες αργότερα η Ρουθ Μιλς, συνοδευόμενη από τα δύο παιδιά της και έναν φίλο, ήταν στις στις εξέδρες του "Old Trafford" για να παρακολουθήσει διά ζώσης τον αγώνα των "κόκκινων διαβόλων" απέναντι στην Γουότφορντ (2-0).

Όπως αποκάλυψε η "Sun" και οι τέσσερις ήταν επίσημοι προσκεκλημένοι του Μουρίνιο, ο οποίος είχε προνοήσει πέρα από τα vip εισιτήρια και τη μεταφορά τους, ξοδεύοντας 720 λίρες (σχεδόν 850 ευρώ) για να φτάσουν με ειδικά διαμορφωμένο πούλμαν από το Χαλ στο Μάντσεστερ, καλύπτοντας δηλαδή απόσταση 170 χιλιομέτρων.

Ο gentleman Μουρίνιο "σκλάβωσε" τη σέξι αστυνομικό!

Για τη γνωριμία της με τον Μουρίνιο, η σέξι αστυνομικός δήλωσε: "Θα μου άρεσε να σας διηγηθώ όλη την ιστορία αλλά πιθανότατα δεν θα έχει ενδιαφέρον επειδή δεν πρόκειται για σεξ. Μου υπέγραψε ένα αυτόγραφο και έπειτα ένας από τους συναδέλφους άρχισε να διαδίδει διάφορα.

Οι δύο γιοι μου είναι οπαδοί της Γιουνάιτεντ και ήταν μόνο μερικοί από τους 65.000 ανθρώπους που βρίσκονταν στο "Old Trafford" εκείνη τη βραδιά".

Ο gentleman Μουρίνιο "σκλάβωσε" τη σέξι αστυνομικό!

Σε αντίθεση πάντως με τους ισχυρισμούς της Ρουθ, άνθρωπος του περιβάλλοντός της που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, είπε στην "Sun": "Όταν γνωρίστηκαν οι Μουρίνιο και Ρουθ φαινόταν πως υπήρχε κάτι στον αέρα. Είναι συμπαθητική τύπος, ελκυστική, σούπερ αθλητική (τρέχει σε μαραθωνίους). Έπειτα, ήταν και την περασμένη εβδομάδα που ήρθε και την πήρε η Mercedes..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK