O Μάτιτς αποκάλυψε τι έγραφε... το χαρτάκι του Μουρίνιο!

Το χαρτάκι με τις σημειώσεις που έδωσε ο Ζοζέ Μουρίνιο στον Νεμάνια Μάτιτς στο ματς με την Τσέλσι αποτέλεσε θέμα συζήτησης στο Νησί και ο Σέρβος άσος φρόντισε να λύσει το μυστήριο με ανάρτησή του!

Manchester United's Nemanja Matic, left, challenges for the ball with Chelsea's Alvaro Morata during the English Premier League soccer match between Manchester United and Chelsea at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, Feb. 25, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester United's Nemanja Matic, left, challenges for the ball with Chelsea's Alvaro Morata during the English Premier League soccer match between Manchester United and Chelsea at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, Feb. 25, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε 2-1 την Τσέλσι με ανατροπή στο "Ολντ Τράφορντ" το απόγευμα της Κυριακής, με τους φίλους της πάντως πέρα από το σπουδαίο αποτέλεσμα να συζητούν πολύ και για τη φάση του 81ου λεπτού.

Τότε που ο Μπεγί πέρασε στον αγωνιστικό χώρο αντί του Αλέξις Σάντσες και έτρεξε να δώσει ένα χαρτάκι με σημειώσεις στον Νεμάνια Μάτιτς, κατόπιν παραγγελίας του Μουρίνιο, με τον Ουίλιαν να βλέπει μάλιστα το όλο σκηνικό και να προσπαθεί να... κρυφοκοιτάξει μεταξύ σοβαρού και αστείου.

Μία ημέρα μετά και με την ψυχολογία στο στρατόπεδο των "κόκκινων διαβόλων" να βρίσκεται σε υψηλό σημείο μιας που η ομάδα του επέστρεψε στην 2η θέση της βαθμολογίας, ο Μάτιτς έλυσε τον... γρίφο μέσω Instagram!

Συγκεκριμένα με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό, όπου δείχνει μία φωτογραφία με ένα κομμάτι χαρτί και τη φράση "Έχεις τρεις ημέρες ρεπό".

Προφανώς ο Σέρβος άσος είχε διάθεση για χιούμορ, κάτι που δικαιολογείται αφού πλέον η ομάδα του έχει απόσταση έξι πόντων από την 5η της βαθμολογίας Τσέλσι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK