Το κρυφό γούρι του Μουρίνιο

Άλλοι φοράνε με συγκεκριμένο τρόπο τις κάλτσες τους. Άλλοι δένουν με κάποιον τρόπο τα παπούτσια τους. Ο Ζοσέ Μουρίνιο φαίνεται πως είναι ανάμεσα σε αυτούς που πιστεύουν σε γούρια, με την κάμερα να τον "πιάνει στα πράσα" στο παιχνίδι της Γιουνάιτεντ με την Άντερλεχτ (PHOTO).

Manchester United's manager Jose Mourinho holds his arms out as he watches during the Europa League quarterfinal second leg soccer match between Manchester United and Anderlecht at Old Trafford stadium, in Manchester, England, Thursday, April 20, 2017. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester United's manager Jose Mourinho holds his arms out as he watches during the Europa League quarterfinal second leg soccer match between Manchester United and Anderlecht at Old Trafford stadium, in Manchester, England, Thursday, April 20, 2017. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Οι "κόκκινοι διάβολοι" τα βρήκαν σκούρα στο παιχνίδι απέναντι στην Άντερλεχτ (20/4), με τους Βέλγους να καταφέρνουν να πάνε το ματς στην παράταση με το σκορ στο 1-1. Ο "special one" είχε κάθε λόγο να έχει άγχος, επιστρατεύοντας ακόμα και τα... μεγάλα μέσα.

Ενώ παιζόταν ο επιπλέον χρόνος, η κάμερα "έπιασε" τον Πορτογάλο τεχνικό να βγάζει από την τσέπη του ένα αντικείμενο και να το φιλάει, λίγη ώρα πριν ο Μάρκους Ράσφορντ δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του.

Το κρυφό γούρι του Μουρίνιο

Το... τυχερό αντικείμενο φάνηκε να είναι ένα μικρό βιβλίο που έγραφε και κάτι στο αριστερό του μέρος, και όπως φαίνεται έπιασε τόπο, με τον "Special One" να πανηγυρίζει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Το κρυφό γούρι του Μουρίνιο

Στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε, ερωτηθείς για το περιστατικό, ο "Μου" απάντησε πως το κάνει αυτό για 17 χρόνια τώρα, γιατί το πιστεύει, αλλά φυσικά δεν βοήθησε αυτό στο να σκοράρει η ομάδα του.

Σίγουρα πάντως, θα... χρειαστεί το γούρι του αρκετές φορές ακόμα, αφού η συνέχεια προμηνύεται δύσκολη για την ομάδα του Μάντσεστερ.

Photo credits: AP Photo/Dave Thompson

News 24/7

24MEDIA NETWORK