Μασούντ είναι, ό,τι θέλει κάνει!

O Σοτζέι Μασούντ ανήκει, έστω και τυπικά, στον Πανιώνιο αλλά κάνει προπονήσεις με άλλη ομάδα και μάλιστα στο εξωτερικό. Προφανώς δεν πρόκειται για νορμάλ κατάσταση, όπως κι αν το δεις.

Μασούντ είναι, ό,τι θέλει κάνει!

Θεωρητικά, όσο βρίσκεται σε άδεια ο Μασούντ Σοτζέι μπορεί να πάει όπου θέλει, όποτε θέλει, χωρίς να δώσει λογαριασμό σε κανέναν στον Πανιώνιο.

Πρακτικά όμως, το να φεύγει ποδοσφαιριστής της ομάδας για το εξωτερικό, χωρίς να ενημερώνει αρμοδίως κάποιον, και μάλιστα για να κάνει προπονήσεις με άλλην δεν είναι δυνατόν να γίνει αποδεκτό.

Προς το παρόν βέβαια στον Ιστορικό δεν έχουν αντιδράσει για το ταξίδι του Ιρανού, ξέροντας προφανώς ότι σύντομα ο παίκτης θ' αποτελέσει παρελθόν. Η εικόνα όμως για ένα οργανωμένο κλαμπ όπως ο Πανιώνιος σίγουρα δεν είναι ωραία.

Τώρα σε ό,τι αφορά την επιλογή της Λας Πάλμας, το εύκολο είναι να πεις ότι πρόκειται για την πρώην ομάδα του Μασούντ, στην οποία έχει φίλους. Το... λιγότερο εύκολο είναι να πεις ότι ο εν λόγω σύλλογος βρίσκεται σε ανοιχτό μεταγραφικό κανάλι με την ΑΕΚ εδώ κι ένα χρόνο...

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK