Με... μπουγάτσα απάντησε στον Καραπαπά ο Σαββίδης

Όπως φαίνεται η "Βελλιάδα" έχει και συνέχεια. Μετά την τοποθέτηση του Κώστα Καραπαπά πως ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να αγοράσει τον άσο της Νότιγχαμ, ο Γιώργος Σαββίδης... επανήλθε με νέο... ποστάρισμα που περιλαμβάνει και τρίγωνα πανοράματος!

Με... μπουγάτσα απάντησε στον Καραπαπά ο Σαββίδης
Σαββίδης EUROKINISSI

Ο Απόστολος Βέλλιος, δίχως να το επιδιώξει ο ίδιος, βρίσκεται στο προσκήνιο για λάθος λόγο. Το γεγονός πως έμεινε εκτός αποστολής από τον αγώνα με την Μπέρμιγχαμ, παρότι απουσίασε ο πρώτος σκόρερ της Νότιγχαμ Φόρεστ, έβγαλε εκτός εαυτού τον πατέρα του Κώστα!

Με ποστάρισμα στα social media εξέφρασε την αηδία και την ντροπή του για τον τρόπο που συμπεριφέρονται στον γιο του. Λίγο αργότερα, ο Γιώργος Σαββίδης με ποστάρισμα στο Instagram ζήτησε από τον Βέλλιο να αφήσει την Αγγλία και να έρθει στον ΠΑΟΚ, χαρακτηρίζοντας τον 25χρονο φορ μάλιστα ως τον κορυφαίο Έλληνα στη θέση του!

Όλα αυτά τράβηξαν την προσοχή του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπά, ο οποίος έγραψε πως ο Βέλλιος είναι παίκτης των ερυθρόλευκων και πως δεν μπορεί να τον αγοράσει ο ΠΑΟΚ! Μια ωραία... ατμόσφαιρα δηλαδή.

Ο Γιώργος Σαββίδης επανήλθε αργότερα με μία ερώτηση και μία... προσφορά με λίγο άκομψο τρόπο είναι η αλήθεια:

"Νόμιζα ότι ήσουν υπεύθυνος Τύπου του ΟΣΦΠ και όχι της Νότιγχαμ... Από πότε ο Βέλλιος ανήκει στον Ολυμπιακό; Χρήματα μπορεί να μην έχω αλλά μπορώ να σου στείλω μπουγάτσα και τρίγωνα που φαίνεται ότι σου αρέσουν...".

Με... μπουγάτσα απάντησε στον Καραπαπά ο Σαββίδης

News 24/7

24MEDIA NETWORK