3ΟΝ3 GIANTS: Tο αυθεντικό "3on3" για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Ηαντίστροφη μέτρηση για το μεγαλύτερο μουσικοαθλητικό event στη χώρα έχει ξεκινήσει!

3ΟΝ3 GIANTS: Tο αυθεντικό "3on3" για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Το «3on3 Giants», το αυθεντικό «3on3», έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και ταξιδεύει παντού, δίνοντας την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να αγωνιστούν στα ειδικά γήπεδα, τα μοναδικά που είναι αναγνωρισμένα από την Παγκόσμια Ομοσπονδία, υπό τους ήχους μάλιστα Live μουσικής από σπουδαίους καλλιτέχνες!

Το «3on3 Giants» πρωτοπορεί και δημιουργεί ένα ανεπανάληπτο 6ήμερο event στο κέντρο της Αθήνας, μια γιορτή που όμοιά της δεν έχει υπάρξει, συνδυάζοντας το μπάσκετ μετά μουσικής. Από τις 14 Ιουλίου και μέχρι τις 19 Ιουλίου, το Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ στο Γκάζι, μετατρέπεται σε χώρος ψυχαγωγίας από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, προσφέροντας σε ανθρώπους όλων των ηλικιών και φύλων μια αξέχαστη εμπειρία.

3ΟΝ3 GIANTS: Tο αυθεντικό "3on3" για πρώτη φορά στην Ελλάδα

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΕ ΓΗΠΕΔΑ 3ON3 ΜΕ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΑ!

Καθημερινά, στα ειδικά γήπεδα «3on3», πάντα υπό σκιά και σε μέρος που δροσίζεται ειδικά, θα διεξάγονται τουρνουά μπάσκετ τεσσάρων κατηγοριών, διαφορετικών ηλικιών. Under14 (αγόρια και κορίτσια), Under18 (αγόρια και κορίτσια), Οver18 (αγόρια και κορίτσια), Over35 (αγόρια και κορίτσια), με την συμμετοχή να ορίζεται στα 40 ευρώ ανά ομάδα, τους νικητές να κερδίζουν δώρα και όλους τους συμμετέχοντες να έχουν πολλά προνόμια, όπως δωρεάν είσοδο σε VIP θέσεις των συναυλιών, για τους ίδιους, αλλά και για τους φίλους τους! Για προπώληση εισιτηρίων και εγγραφές: www.viva.gr, 210-2520787, 211-2203444 , www.viva.gr, ΡUBLΙС, SΕVΕN SPΟΤS, ΜΕDΙΑΜΑRΚT & RΕLΟΑD STΟRΕS και Facebook page (Inbox): 3 on 3 Giants "Get in the arena"

3ΟΝ3 GIANTS: Tο αυθεντικό "3on3" για πρώτη φορά στην Ελλάδα

ΔΩΡΕΑΝ TRAINING CAMP ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ - ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ!

Από τις 12 το πρωί και μέχρι τις 6 το απόγευμα, σε καθημερινή βάση, μεγάλοι αθλητές του μπάσκετ, γνωστοί προπονητές και βετεράνοι άσοι που άφησαν εποχή στο ελληνικό μπάσκετ, θα δίνουν τα φώτα τους σε παιδιά που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο άθλημα, μέσα από δίωρα training camp που θα διεξάγονται στα γήπεδα. Μεταξύ άλλων, ο Κώστας Τσαρτσαρής, ο Γιώργος Καλαϊτζής, o Δήμος Ντικούδης, ο Μανώλης Παπαμακάριος, ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης, ο Γιώργος Κουκλάκης, ο Γιάννης Καλαμπόκης και η Αριστέα Μαγκλάρα και πολλά ακόμη ονόματα – έκπληξη, θα βρίσκονται καθημερινά στην πολιτεία του «3on3 Giants» και θα μοιράζονται τα μυστικά του αθλήματος. Για την συμμετοχή στα training camp θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και η συμμετοχή των παιδιών είναι ΔΩΡΕΑΝ. Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 210-2520787, 211-2203444 και μέσω της Facebook page (Inbox) στο 3 on 3 Giants "Get in the arena"

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΥΞ ΛΑΞ ΣΤΟ ΟΑΚΑ (ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)
ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΥΞ ΛΑΞ ΣΤΟ ΟΑΚΑ (ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI) EUROKINISSI

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ DJS

Το καθημερινό πάρτι μικρών και μεγάλων στο κέντρο της Αθήνας θα ολοκληρώνεται με μια μεγάλη συναυλία κάθε βράδυ. Από τις 14 Ιουλίου και μέχρι τις 19 του μήνα από το stage θα παρελάσουν μεταξύ άλλων ο Μπάμπης Στόκας, ο Χρήστος Θηβαίος, Ματούλα Ζαμάνη , Εισβολέας και Fundracar, Τόνι Σφήνος, The Moca Band, Κώστας Παρίσης, Μιρέλα Πάχου και ονόματα-έκπληξη που θα ανακοινωθούν προσεχώς. Στις μουσικές επιλογές του event θα είναι καθημερινά ο Πάνος Σουρούνης και ο «Ψ».

Στις 19 Ιουλίου, από τις 4 έως 6 το απόγευμα, συντροφιά στους μικρούς μας φίλους, θα κρατά ο μάγος Σανκάρα, υποσχόμενος εκπλήξεις και δώρα!

3ΟΝ3 GIANTS: Tο αυθεντικό "3on3" για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Το πρόγραμμα των συναυλιών έχει ως εξής:

14 Ιουλίου: Μπάμπης Στόκας – Χρήστος Θηβαίος – Μιρέλα Πάχου - Κώστας Παρίσης – Αριστέα Μαγκλάρα – Βαγγέλης Μαραζάκης

15 Ιουλίου: Τόνι Σφήνος

16 Ιουλίου: Εισβολέας & Tedds – 12 Πίθηκος - Fundracar – Μικρός Κλέφτης

17 Ιουλίου: Οι 10 πιο αγαπημένοι ραδιοφωνικοί παραγωγοί της πόλης (Panos Sourounis, Claudia Matola, Dj Spector Nikos Tsiaras and more…)

18 Ιουλίου: Όνομα έκπληξη...

19 Ιουλίου: Ματούλα Ζαμάνη - Πέννυ Μπαλτατζή - Ευτιχομάνια (Νίκος Ζιώγαλας, Greeklish Babylon, Σούλης Λιάκος), The Moka Band ft Mcd. 16:00-18:00 για μικρούς και μεγάλους φίλους ο μάγος Σανκάρα.

33 GIANTS: 14-19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016 ΠΑΛΙΟ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟΥ Ο.Σ.Υ. (ΕΡΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΩΣ)

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: CITY ADV

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 19.00 ΔΩΡΕΑΝ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ EVENTS: 4 ΕΥΡΩ ΜΕ ΜΙΑ ΜΠΥΡΑ Η ΑΝΑΨΥΚΤΙΚO

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ - ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: 210-2520787, 211-2203444, www.viva.gr , ΡUBLΙС, SΕVΕN SPΟΤS, ΜΕDΙΑΜΑRΚT & RΕLΟΑD STΟRΕS

και Facebook page μέσω Inbox: 3 on 3 Giants "Get in the arena"

News 24/7

24MEDIA NETWORK