Με απεργιακό πρόγραμμα ο Sport24 Radio 103,3 και ο ΣΠΟΡ FM 94,6

Ο Sport24 Radio 103,3 και ο ΣΠΟΡ FM 94,6 ενημερώνουν τους ακροατές τους ότι αποφάσισαν από σήμερα (26/4) το πρωί στις 06.00 να εκπέμπουν ζωντανό τροποποιημένο απεργιακό πρόγραμμα.

Με απεργιακό πρόγραμμα ο Sport24 Radio 103,3 και ο ΣΠΟΡ FM 94,6

Στη σχετική ανακοίνωση, αναφέρεται: Η πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση που κήρυξε η ΠΟΕΣΥ μας βρίσκει αλληλέγγυους, όπως διαπιστώσατε και τις προηγούμενες ημέρες της «σιωπής».

Κρίνουμε ωστόσο πως τούτη η «σιωπή» ωφελεί εν τέλει μόνο τους «εγκεφάλους» αυτών των ανίερων νομοσχεδίων. Τα κλειστά μικρόφωνα δεν προσφέρουν απολύτως τίποτε στη γνωστοποίηση και στην προβολή των αιτημάτων μας, δεν βοηθούν στην εξάπλωση και στη γιγάντωση του αγώνα μας.

Εξάλλου, αυτός ο αγώνας δεν είναι συντεχνιακός. Είναι κοινωνικός. Και αφορά όλους τους πολίτες.

Το ασφαλιστικό –και όχι μόνον- νομοσχέδιο πλήττει κάθε Έλληνα, κάθε Ελληνίδα. Και εμείς, ως ΜΜΕ, έχουμε το ηθικό χρέος να τους ενημερώσουμε για το ζοφερό αύριο που τους επιφυλάσσουν.

Δεν δικαιούμαστε να αφήνουμε στο σκοτάδι την κοινωνία την ώρα που ορισμένοι επιχειρούν να συνθλίψουν κάθε ιστό της.

Λέμε «όχι» στον νόμο-λαιμητόμο!

Λέμε «όχι» στη διάλυση του ασφαλιστικού συστήματος και του συστήματος περίθαλψης!

Λέμε «όχι» στην καταλήστευση των αποθεματικών των ταμείων!

Λέμε «όχι» στην πενία και στην περιθωριοποίηση στην οποία καταδικάζονται χιλιάδες ασφαλισμένοι στον Τύπο, που επί τόσες δεκαετίες πλήρωναν κανονικότατα τις ασφαλιστικές εισφορές τους δίχως να επιβαρύνουν στο παραμικρό τον κρατικό προϋπολογισμό!

Λέμε «όχι» στο σχέδιο άλωσης και απαξίωσης και του δημοσιογραφικού κλάδου.

Λέμε «όχι» στη συνεχιζόμενη πολιτική εξαθλίωσης του ελληνικού λαού μέσω των βάρβαρων ασφαλιστικών και φορολογικών νομοθετημάτων.

Για όλους αυτούς τους λόγους, όμως, λέμε «ναι» στην ενημέρωση της κοινής γνώμης! Και αυτή δεν μπορεί να υπάρξει με κλειστά ΜΜΕ.

Ο αγώνας για την ανάδειξη των δίκαιων αιτημάτων των εργαζομένων στα ΜΜΕ, αλλά και κάθε άνεργου, μισθωτού, ελεύθερου επαγγελματία και συνταξιούχου δεν μπορεί να είναι βουβός. Οφείλει να είναι ηχηρός, μαζικός, δυναμικός, ουσιαστικός, παρεμβατικός, αποκαλυπτικός, αποτελεσματικός.

Γι’ αυτό τροποποιούμε το πρόγραμμά μας, προστατεύοντας το υπέρτατο αγαθό της ενημέρωσης. Και περιφρουρούμε το δικαίωμα πρόσβασης του πολίτη σε αυτή, ανοίγοντας τα μικρόφωνά μας σε όποιον επιθυμεί να συμβάλλει στον κοινό αγώνα.

Sport24 Radio 103,3 - ΣΠΟΡ FM 94,6.

News 24/7

24MEDIA NETWORK