Με sky κάμερα το Ολυμπιακός-ΑΕΚ

Ο τρόπος που θα μεταδοθεί το σαββατιάτικο (17/10) ντέρμπι θα είναι μοναδικός για τα ελληνικά δεδομένα

Με sky κάμερα το Ολυμπιακός-ΑΕΚ

Λίγη από την αίγλη των Μουντιάλ και των Euro θα πάρει το ντέρμπι του Καραϊσκάκη μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, αφού η κάλυψη του θα γίνει με το στιλ που χρησιμοποιείται στις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις.

Τα κανάλια Novasports θα χρησιμοποιήσουν την sky κάμερα, η οποία χρησιμοποιείται μόνο στους τελικούς των μεγάλων διοργανώσεων. "Και τι κάνει η συγκεκριμένη κάμερα"; Εύλογη η απορία σου. Η sky κάμερα αιωρείται σε τέσσερα συρματόσχοινα και έχει τη δυνατότητα να καλύπτει όλους τους άξονες του γηπέδου, ενώ κατεβαίνει και σε επίπεδο αγωνιστικού χώρου.

Το ντέρμπι μπορεί τυπικά να ξεκινάει στις 20:30, ωστόσο οι τηλεθεατές θα έχουν τη δυνατότητα να μπουν στην ατμόσφαιρα του αγώνα από τις 16:30, όταν και θα ξεκινήσει η εκπομπή την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα - Λεπτό προς λεπτό» με τους Γιώργο Συρίγο και Χρήστο Καούρη, που θα προβληθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD με τις αφίξεις των δύο αποστολών και όλα τα τελευταία νέα των ομάδων.

Η "μαραθώνια" κάλυψη του αγώνα θα συνεχιστεί στις 19:30 με την εκπομπή "Παίζουμε Ελλάδα" με τους Ηλία Βλάχο και Αντώνη Καρπετόπουλο και εκλεκτούς καλεσμένους τόσο στο studio όσο και στο γήπεδο. Στις 20:30 θα ξεκινήσει στα Novasports 1 και Novasports 1 HD η ζωντανή μετάδοση του Ολυμπιακός – ΑΕΚ σε περιγραφή των Ισίδωρου Πρίντεζη και Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ των Νίκου Γαβαλά, Μανώλη Βογιατζάκη, Γιώργου Αργυρόγλου και Βασίλη Κωνσταντόπουλου. Ακόμα και μετά τη λήξη του 90λεπτου, το ντέρμπι θα συνεχιστεί με το "τρίτο ημίχρονο" και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK