Οι ελληνικές ομάδες παίζουν προκριματικά Ευρωπαϊκών Κυπέλλων στα κανάλια Novasports!

Η «καρδιά» των ελληνικών ομάδων ποδοσφαίρου «χτυπάει» σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς και τα κανάλια Novasports θα καλύψουν ζωντανά και αποκλειστικά, τον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα – Οντ Γκρένλαντ, καθώς και τους εντός έδρας αγώνες του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ για τα προκριματικά του UEFA Champions League και του UEFA Europa League.

Οι ελληνικές ομάδες παίζουν προκριματικά Ευρωπαϊκών Κυπέλλων στα κανάλια Novasports!

Συγκεκριμένα, οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα παρακολουθήσουν αύριο Πέμπτη 14 Ιουλίου στις 21:00 σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από τα Novasports2 και Novasports2HD τον πρώτο αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα – Οντ Γκρένλαντ που θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Ζωσιμάδες», για το 2ο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League. Στην περιγραφή θα είναι ο Γιάννης Πάγκος και στο ρεπορτάζ οι Βαγγέλης Πήχας και Γιώργος Βασιλείου. Από τις 20:30 οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα μπουν στο κλίμα του αγώνα με το Pre game που θα προβληθεί στα Novasports2 και Novasports2HD και θα μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα, λίγο πριν τη σέντρα του πρώτου ευρωπαϊκού αγώνα στην ιστορία της ομάδας των Ιωαννίνων. Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης θα ακολουθήσει το «τρίτο ημίχρονο» με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών. Ο αγώνας θα προβληθεί και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, αλλά και ηχητικά από το Novasports.gr.

Παράλληλα, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά τις εντός έδρας αναμετρήσεις του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League, καθώς και της ΑΕΚ για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League, όπως θα προκύψουν από την κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Ιουλίου στη Νιόν της Ελβετίας. Οι αγώνες των ελληνικών ομάδων για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League έχουν οριστεί για τις 26-27/7 και 2-3/8, ενώ για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League έχουν οριστεί για τις 28/7 και 4/8.

News 24/7

24MEDIA NETWORK