Προσωρινή "ανάσα" για το Mega

Ενώ μένει να ανοίξει ο δρόμος για το νέο business plan κατατίθεται προκαταβολή 3 εκατ. ευρώ για την αποπληρωμή χρεών που έχουν συσσωρευθεί στο κανάλι

Προσωρινή "ανάσα" για το Mega

Ανάσα και όχι οριστική λύση για την επιβίωση του καναλιού αποτελεί η ανακοίνωση που εξέδωσε, το απόγευμα της Τετάρτης, το Δ.Σ. της “Τηλέτυπος ΑΕ”.

AdTech Ad

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, εκδηλώθηκε η πρόθεση από τους μετόχους να κατατεθεί άμεσα προκαταβολή έναντι της εν λόγω αυξήσεως, ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία, ωστόσο, θα χρησιμοποιηθούν για την αποπληρωμή των χρεών που έχουν συσσωρευθεί στο κανάλι. Παράλληλα, μένει να ανοίξει η συζήτηση για το business plan των νέων ενδιαφερομένων.

Ειδικότερα, η ανακοίνωση αναφέρει:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ (Mega Channel) έλαβε γνώση των προτάσεων μετόχων που εκπροσωπούν την απόλυτη πλειοψηφία του μετοχικού κεφαλαίου, καθώς και τρίτων ενδιαφερομένων επενδυτών που έχουν εκδηλώσει σχετικώς ενδιαφέρον, να συμμετάσχουν στην ήδη αποφασισθείσα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας συνεισφέροντας όλοι οι μέτοχοι και οι τρίτοι ενδιαφερόμενοι από κοινού.

Κατ' αρχήν εκδηλώθηκε η πρόθεση να κατατεθεί άμεσα προκαταβολή έναντι της εν λόγω αυξήσεως, ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ.

Το Δ.Σ. θα προχωρήσει άμεσα σε συνεννόηση με τις πιστώτριες τράπεζες για την αναδιάρθρωση του δανεισμού της εταιρείας και την άμεση απελευθέρωση των διαθεσίμων της.

Το Διοικητικό Συμβούλιο".

Πηγή: News247.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK