Γιώργο (Γκαλίτσιο), σε θέλαμε λίγο πιο τολμηρό...

Η Μουσκρόν ενεργοποιεί ποδοσφαιρικά τον Γιώργο Γκαλίτσιο (για έξι μήνες τουλάχιστον με προοπτική ανανέωσης) και αυτός μάς προσφέρει άλλο ένα μάθημα ενδυματολογίας εναρμονισμένο με τις σύγχρονες τάσεις της μόδας.

Γιώργο (Γκαλίτσιο), σε θέλαμε λίγο πιο τολμηρό...

Το γεγονός πως ο Γιώργος Γκαλίτσιος βρήκε ομάδα στο Βέλγιο, σε μια αγορά που έχει πολύ καλό όνομα λόγω της πολυετούς και μεστής παρουσίας του στη Λόκερεν (κατακτώντας και κύπελλο), δεν μας εξέπληξε - έκπληξη ήταν που μέχρι τώρα δεν τον είχε επιλέξει ομάδα στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό (που θα ικανοποιούσε βέβαια και τα δικά του στάνταρ).

Γιώργο (Γκαλίτσιο), σε θέλαμε λίγο πιο τολμηρό...

Θα μπορούσε, βέβαια. Ήταν από τα τέλη Αύγουστου ν' αγωνιστεί ξανά σε ομάδα της Jupiler, αφού είχε σχεδόν συμφωνήσει να πάει στην Αντβέρπ του Ρουμάνου Λάζλο Μπόλονι, η οποία παρεμπιπτόντως κάνει πορεία... Europa League (πέμπτη πίσω από τις Μπριζ, Σαρλερουά, Άντερλεχτ, Γάνδη).

Η τότε όμως εμπλοκή του ΑΠΟΕΛ και το κάλεσμα του Γιώργου Δώνη για να τον πάρει στην Κύπρο είχαν ανατρέψει τα αρχικά σχέδιά του. Στην ομάδα του πρώην προπονητή του στην ΑΕΛ ο 31χρονος δεξιός μπακ δεν έπαιξε ποτέ (για γραφειοκρατικούς και όχι αγωνιστικούς λόγους), με αποτέλεσμα να μείνει ανενεργός για έξι μήνες.

Τι έκανε στο μεσοδιάστημα; Εκτός από το να διατηρείται σε καλή σωματική κατάσταση αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της επαγγελματικής πορείας του ( δούλευε καθημερινά με τον γυμναστή Νεκτάριο Πανταζή), εμπλούτιζε την πλούσια και γουστόζικη γκαρνταρόμπα του. Με trend "κομμάτια" που μόνο ο ίδιος θα μπορούσε να υποστηρίξει στιλιστικά. Να τα φοράει και όχι να τον φορούν.

Όπως η επιλογή που έκανε για την ημέρα υπογραφές στη Μουσκρόν. Μοδάτη αναμφίβολα, αφού το γκρι-χοντρό καρό, αυτό το vintage με τα σύγχρονα κοψίματα, είναι η τελευταία τάση, safe παρόλα αυτά.

Τουλάχιστον το μαύρο ζιβάγκο, που συμπλήρωνε το ντύσιμό του, έδωσε την έξτρα εκείνη πινελιά που έκανε το όλο look να φωτίζει.

Μήπως από το καλοκαίρι, γιατί να είστε σίγουροι πως η οψιόν ανανέωσης θα ενεργοποιηθεί μια και ο Μιρτσέα Ρέντνιτς που τον επέλεξε τον πιστεύει, ν' αναλάβει, εκτός των άλλων αγωνιστικών καθηκόντων του, και τη σχεδίαση των εμφανίσεων της Μουσκρόν; Ας μιλήσει με τον Πίνι Ζάχαβι, τον Ισραηλινό μεγαλο-μάνατζερ και αφεντικό των Βέλγων...

Γ.Ζ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK