Να γιατί δεν έπαιξε ο Γιανγκ κόντρα στην Εφές

O Πάτρικ Γιανγκ έπαιξε ελάχιστα, μόλις μερικά δευτερόλεπτα, στο παιχνίδι με την Εφές στο τουρνουά του Ηρακλείου. Ο Ολυμπιακός, μάλιστα, σ' αυτό το ματς γνώρισε την πρώτη ήττα του στα στα εφετινά φιλικά προετοιμασίας.

Να γιατί δεν έπαιξε ο Γιανγκ κόντρα στην Εφές

Οι φίλοι των πρωταθλητών είναι η αλήθεια ότι θορυβήθηκαν καθώς οι μνήμες του σοβαρού τραυματισμού του Αμερικανού σέντερ πέρυσι είναι ακόμα νωπές. Το ίδιο βέβαια συμβαίνει και με τον ίδιο τον... παθόντα. Θυμάται ακόμα έντονα.

Τι ακριβώς; Ότι τραυματίστηκε και έχασε σχεδόν όλη την περσινή σεζόν σε παιχνίδι (επίσημο εκείνη τη φορά) κόντρα στην Ανατολού Εφές!

Ξέρετε ότι η ψυχολογία παίζει τεράστιο ρόλο στην απόδοση ενός παίκτη. Γι' αυτό και ο Αμερικανός ζήτησε να μην χρησιμοποιηθεί κόντρα στους Τούρκους για να μην ξυπνήσουν οι περσινοί εφιάλτες.

Κοντολογίς: Το θέμα του είναι καθαρά ψυχολογικό. Στον Ολυμπιακό το σεβάστηκαν (και προς τιμήν τους) και προχώρησαν παρακάτω ελπίζοντας ότι ο Γιανγκ θα αφήσει οριστικά πίσω του δισταγμούς και φόβους για να βοηθήσει εφέτος αποφασιστικά την ομάδα.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK