Έξτρα χρήματα στον πρώην του Ολυμπιακού για να κλείσει άμεσα στην Νάπολι!

H Νάπολι όχι μόνο κλείνει παίκτη που έμεινε ελεύθερος τον Γενάρη από τον Ολυμπιακό αλλά αποφάσισε να του δώσει περισσότερα χρήματα για να μην τον κλέψει... τουρκική ομάδα!

ΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ο Χρβόγιε Μίλιτς πέρασε αλλά δεν... ακούμπησε στον Ολυμπιακό, αγωνιζόμενος σε μόλις τέσσερα παιχνίδια στο πρώτο μισό της σεζόν 2017-18 και έτσι οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν το σκέφτηκαν και πολύ και αποφάσισαν να τον αποδεσμεύσουν.

Μην νομίζετε όμως ότι θα μείνει για πολύ καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης αφού η Νάπολι αναζητά απελπισμένα αριστερό μπακ μετά το σοβαρό τραυματισμό του Φαουζί Γκουλάμ (νοκ-άουτ μέχρι το τέλος της σεζόν) και μέσα από μία λίστα υποψηφίων που είχε στη διάθεσή της κατέληξε στην περίπτωση του 28χρονου Σέρβου αριστερού μπακ.

Κριτήριο στην επιλογή των ανθρώπων των "παρτενοπέι" έπαιξε η εμπειρία που διαθέτει ο παίκτης από τη Serie A μιας που πέρυσι αγωνίστηκε στην Φιορεντίνα, με τον Μίλιτς να βρίσκεται ήδη στην πόλη της Νάπολης και να απομένει μόνο να περάσει με επιτυχία τα ιατρικά τεστ για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Υπάρχουν μάλιστα και "φρέσκες" ειδήσεις αναφορικά με τον πρώην "ερυθρόλευκο", με αθλητική ιστοσελίδα που καταπιάνεται με την Νάπολι να αποκαλύπτει πως ο παίκτης θα βάλει την Τετάρτη την υπογραφή του σε συμβόλαιο τεσσάρων μηνών με βελτιωμένες αποδοχές συγκριτικά με την αρχική συμφωνία!

Το γεγονός πως τουρκική ομάδα μπήκε σφήνα την τελευταία στιγμή για να τον πάρει έκανε τους ανθρώπους της Νάπολι να αυξήσουν την προσφορά τους και έτσι αντί για 200.000 ευρώ μεικτά να του προσφέρουν 300.000 ευρώ μεικτά (150.000 ευρώ "καθαρά") για να πει το "si" και να επιστρέψει στην Ιταλία.

Δεν αποκλείεται μάλιστα ένας παίκτης που έφυγε ως αποτυχημένος από τον Ολυμπιακό να πανηγυρίσει τον ερχόμενο Μάιο του τίτλου του πρωταθλητή της Ιταλίας, με την Νάπολι να ψάχνει μάλιστα το πρώτο της σκουντέτο μετά το 1990!

Β.Σ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK