Η παρτάρα του Μάικ Τζέιμς με τους δύο "πράσινους" θα μείνει αξέχαστη

Λάτρης της καλοπέρασης ο εκρηκτικός γκαρντ, ετοιμάζεται να γιορτάσει το πρώτο συμβόλαιό του στο ΝΒΑ, μαζί με τα γενέθλιά του σε μια 5ωρη εκδήλωση που θα μείνει αξέχαστη. Στη λίστα καλεσμένων και δύο πρώην συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό.

Η παρτάρα του Μάικ Τζέιμς με τους δύο "πράσινους" θα μείνει αξέχαστη

Παικτάρας στα παρκέ, αλλά και μέγας... celebrity ο Μάικ Τζέιμς, αποφάσισε εφέτος το καλοκαίρι με αφορμή και το πρώτο του συμβόλαιο στο ΝΒΑ με τους Φοίνιξ Σανς να γιορτάσει τα γενέθλιά του με ένα σούπερ-πάρτι!

Ο Αμερικάνος γκαρντ γεννήθηκε στις 18 Αυγούστου, παρόλα αυτά θα σβήσει τα κεράκια της τούρτας λίγο νωρίτερα, στις 5 του μηνός, μαζί με ένα φίλο του, τον επίσης μπασκετμπολίστα Καλόντζι Πασκάλ.

Όσο για το μέρος; Όπως βλέπετε και στη σχετική αφίσα που έφτιαξε η εταιρεία που ανέλαβε να οργανώσει το event (Fresh Entertainment) θα είναι μία ιστορική αίθουσα στο κέντρο του Πόρτλαντ, το "Adrianna Hill Grand Ballroom" ενώ υπεύθυνος για τη μουσικά θα είναι ο dj Bankhead.

Η παρτάρα του Μάικ Τζέιμς με τους δύο "πράσινους" θα μείνει αξέχαστη

Την ίδια μέρα (5 Αυγούστου) ο Τζέιμς διοργανώνει, πριν από το πάρτι γενεθλίων του, μπασκετικό ραντεβού στο Πόρτλαντ στο οποίο μάλιστα έχει προσκαλέσει συμπαίκτες του από προηγούμενες ομάδες του. Μεταξύ αυτών και οι Κρις Σίνγκλετον - Τζέιμς Φελντέιν από τον Παναθηναϊκό, αλλά και οι Ντάριους Άνταμς - Κουίνσι Μίλερ.

Εννοείται φυσικά πως όλοι τους θα έχουν πρόσκληση και για το... πάρτι.

Γ.Ψ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK