Ο Αντετοκούνμπο άνοιξε σουβλατζίδικο στο Μιλγουόκι!

Σύμφωνα με ιστοσελίδα του Μιλγουόκι, ο άσος των Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο, άνοιξε ελληνικό σουβλατζίδικο στην πόλη και το ονόμασε Gyro Step.

Ο Αντετοκούνμπο άνοιξε σουβλατζίδικο στο Μιλγουόκι!

Έναν πρωτότυπο τρόπο για να τιμήσει την 1η Απριλίου σκαρφίστηκε ιστοσελίδα του Μιλγουόκι. Πιο συγκεκριμένα, έφτιαξε μια φωτογραφία με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κρατάει ένα πιάτο με μια μερίδα... κεμπάπ και "αποκάλυψε" πως ο άσος των Μπακς άνοιξε ελληνικό σουβλατζίδικο.

Μάλιστα δεν δίστασε να το προχωρήσει αποκαλύπτοντας και το όνομά του, το οποίο είναι Gyro Step, "παίζοντας" με τη γνωστή κίνηση του Γιάννη στο παρκέ, το Euro Step.

"Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ανοίγω το Gyro Step. Έμαθα πολλά για την αμερικανική κουλτούρα και αγάπησα το φαγητό στις ΗΠΑ από όταν ήρθα, οπότε θέλω να μοιραστώ μαζί σας την κληρονομιά μου και την ελληνική κουλτούρα. Θα είμαστε δυνατοί, χοντροί και χαρούμενοι", φέρεται να δηλώνει ο Αντετοκούνμπο.

Ο Αντετοκούνμπο άνοιξε σουβλατζίδικο στο Μιλγουόκι!

Μάλιστα, πρόταση του πατέρα του Γιάννη είναι η σπεσιαλιτέ της καντίνας να ονομαστεί "Αντετοκεμπάπ!". Αν μη τι άλλο οι δημιουργοί είχαν έμπνευση ή απλώς πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο των Μπακς...

Γ. Μ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK