Ο Αντετοκούνμπο μετά τον Λεμπρόν!

Ένα τρομερό ρεκόρ έσπασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με την εμφάνισή του κόντρα στους Λέικερς, αφού έγινε ο πρώτος παίκτης στο NBA που φτάνει σε αυτά τα στατιστικά μετά τον Λεμπρόν Τζέιμς.

Ο Αντετοκούνμπο μετά τον Λεμπρόν!

Στο τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του Κόμπε Μπράιαντ στο Μιλγουόκι, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φρόντισε να δώσει μια παράσταση άνευ προηγούμενου. Ο Έλληνας φόργουορντ έκανε την καλύτερή του εμφάνιση από τότε που πάτησε για πρώτη φορά τα παρκέ του NBA. Τελείωσε το ματς με 27 πόντους, 12 ριμπάουντ, 10 ασίστ και 3 κλεψίματα, οδηγώντας τους Μπακς στη νίκη επί των Λέικερς με 108-101.

Ήταν τόσο καλός, που ήταν ο πρώτος σκόρερ του αγώνα (27), μάζεψε τα περισσότερα ριμπάουντ στο ματς (12), μοίρασε τις περισσότερες ασίστ (10) και έκανε περισσότερα κλεψίματα (3) και κοψίματα (4) από κάθε άλλον παίκτη στο γήπεδο! Αυτό ήταν ουσιαστικά το πρώτο του επίσημο τριπλ νταμπλ στο NBA, καθώς από το προηγούμενο που είχε πετύχει κόντρα στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς του είχαν αφαιρεθεί δύο ασίστ.

Όπως ανακοίνωσαν μάλιστα οι Μπακς μέσω social media, αντίστοιχα στατιστικά με αυτά του Αντετοκούνμπο (πρώτος και στις πέντε κατηγορίες), είχε να δει από έναν παίκτη το NBA από τις 3/12/2009 και τον Λεμπρόν Τζέιμς!

Ο Αντετοκούνμπο μετά τον Λεμπρόν!

News 24/7

24MEDIA NETWORK