Ο Λεμπρόν έκανε τον Κριστιάνο... Ράσελ Κρόου

Τι κι αν έπαιζε αγώνα "πρόβα" ενόψει των πλεί οφ με τους Ράπτορς; Ο Λεμπρόν Τζέιμς έπαθε... πλάκα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και ανέβασε αποθεωτικό ποστάρισμα στο Instagram, με μία από τις πιο κλασικές ατάκες της ταινίας "Ο Μονομάχος" (pic&vid).

Ο Λεμπρόν έκανε τον Κριστιάνο... Ράσελ Κρόου
cristiano ronaldo gladiator

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μεγαλώνοντας φαίνεται πως έχει αρχίσει και κάνει πιο λογική διαχείριση των δυνάμεων του. Μπορεί να ξεκίνησε κάπως... μαγκωμένα τη σεζόν, όμως όσο προχωράει ανεβάζει στροφές και προς το φινάλε θυμίζει τον γνωστό κορυφαίο Ευρωπαίο ποδοσφαιριστή που έχουμε συνηθίσει.

Την Μεγάλη Τρίτη ο Πορτογάλος τα έκανε όλα στην Ιταλία κόντρα στην Γιουβέντους. Πέτυχε δυο γκολ και έβγαλε μία ασίστ στο 3-0 της Ρεάλ κόντρα στην "Μεγάλη Κυρία". Αρκετοί αθλητές έσπευσαν να αποθεώσουν τον CR7 στα social media και ένας από αυτούς ήταν και ο Λεμπρόν Τζέιμς.

Ο έμπειρος φόργουορντ των Καβαλίερς έχει ιδιαίτερη σχέση με το ποδόσφαιρο, καθώς αποτελεί μέτοχο της Λίβερπουλ! Έτσι, παρακολουθεί αγώνες και το μάτι του φυσικά έπεσε στην χθεσινή αναμέτρηση.

Βέβαια, ο ίδιος επέλεξε ένα διαφορετικό τρόπο για να σηκώνει στα... ουράνια τον Κριστιάνο. Δανείστηκε μία από τις πιο διάσημες ατάκα του Μάξιμου Δέκιμου Μερίδιου από την ταινία "Ο Μονομάχος".

Ο Λεμπρόν έκανε τον Κριστιάνο... Ράσελ Κρόου

Δείτε και το σχετικό απόσπασμα από την ταινία:

News 24/7

24MEDIA NETWORK