Ο "βασιλιάς" Τζέιμς το έκανε όπως ο... Φιρμίνο

Τι έκανε ο Λεμπρόν Τζέιμς στον αγώνα με τους Ιντιάνα Πέισερς που θύμισε έντονα... Ρομπέρτο Φιρμίνο; Όχι, δεν χόρεψε σάμπα, ούτε πανηγύρισε όπως ο Βραζιλιάνος άσος της Λίβερπουλ. διαβάστε το κείμενο και θα καταλάβατε (VIDEOS).

Ο "βασιλιάς" Τζέιμς το έκανε όπως ο... Φιρμίνο
ΑΡ

Οι Κλίβερλαντ Καβαλίερς υποδέχθηκαν τα ξημερώματα της Πέμπτης στην "Q Arena" τους Ιντιάνα Πέισερς, για τον δεύτερο αγώνα της μεταξύ τους "μονομαχίας" στην φάση των πλέι-οφ.

Πρωταγωνιστής της βραδιάς, ήταν αναμφίβολα και χωρίς δεύτερη σκέψη ο... βασιλιάς Τζέιμς, ο οποίος "φόρεσε" το στέμμα, πήρε το σκήπτρο του και με μια καταιγιστική εμφάνιση 46 πόντων, με 17/24 σουτ και 10/13 βολές, ισοφάρισε σε 1-1 την σειρά.

Βέβαια, προσέχοντας κανείς την φάση του τελευταίου λεπτού της δεύτερης περιόδου, που ο Λεμπρόν κάρφωσε τη μπάλα με μανία διαμορφώνοντας το 54-44, θα διαπιστώσει ότι έκανε κάτι που θύμισε έντονα το σήμα κατατεθέν, πλέον, του Ρομπέρτο Φιρμίνο.

Ποιο ήταν αυτό; Την ώρα που "πέταξε" προς το αντίπαλο στεφάνι, έστρεψε το κεφάλι του προς τα πίσω και με μια... no looking κίνηση τράνταξε την μπασκέτα των φιλοξενούμενων αφήνοντας την "σπυριάρα" στο διχτάκι.

Κάτι παρόμοιο έχει κάνει την εφετινή σεζόν και ο Βραζιλιάνος άσος της Λίβερπουλ, Φιρμίνο, ο οποίος σε τουλάχιστον τρία ματς της Πρέμιερ Λιγκ, έστειλε τη μπάλα στο πλεκτό δίχως να κοιτάζει προς το αντίπαλο τέρμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK