Οι Σανς έχασαν το ματς, αλλά κέρδισαν στο... ξύλο

Όταν το κοντέρ γράφει εννέα ήττες στα τελευταία δέκα παιχνίδια τα νεύρα είναι στην... τσίτα και οι Σανς ξέσπασαν πάνω στον... κακόμοιρο Ρίκι Ρούμπιο, που έγινε μπαλάκι στα χέρια των Ντάντλεϊ και Μαρκίς με αποτέλεσμα να πέσει κάτω (VIDEO)!

Οι Σανς έχασαν το ματς, αλλά κέρδισαν στο... ξύλο

Οι Τζαζ πήραν μία πολύτιμη νίκη κόντρα στους Σανς με 116-88 και παραμένουν σε τροχιά πλέι οφ, λίγες στροφές πριν την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου. Καμία έκπληξη μέχρις εδώ, αφού οι "ήλιοι" είναι τραγική αυτή την περίοδο και δίνουν μάχη με τους Γκρίζλις για το ποιος θα αποφύγει τον... πάτο στην Δύση.

Έλα όμως που οι κακές εμφανίσεις φέρνουν και νεύρα. Έτσι, σε μία φάση που δεν "μύριζε" μπαρούτι, είχαμε γενικευμένη σύρραξη με τους παίκτες των δυο ομάδων. Ο Ρίκι Ρούμπιο ήταν... βιαστικός στα μέσα της τρίτης περιόδου και έπιασε τη μπάλα με σκοπό να τη δώσει στον διαιτητή.

Στην επαναφορά ο Ντάντλεϊ... γκρέμισε τον Ισπανό γκαρντ, που σηκώθηκε αμέσως και ζήτησε τα... ρέστα. Έλα όμως που ο Μαρκίς ήρθε... ύπουλα και τον έσπρωξε με φόρα από πίσω, ρίχνοντας τον ξανά κάτω!

Ακολούθησε πανικός... σπρωξιές, βαριές κουβέντες με τους παράγοντες των δυο ομάδων να μπαίνουν στη μέση για να προλάβουν τα χειρότερα. Τελικά αποβλήθηκαν οι Ντάντλεϊ και Μαρκίς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK