Παίζει στο NBA και ταυτόχρονα εκτίει ποινή φυλάκισης!

Ο Κεντάβιους Κάλντγουελ-Πόουπ δεν είναι... καλό παιδί. Απέτυχε να ακολουθήσει τα μαθήματα... ηρεμίας από τις Αρχές και πλέον του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 25 ημερών. Διαβάστε πως τα κατάφερε και παίζει με τους Λέικερς.

Los Angeles Lakers Kentavious Caldwell-Pope, right, reacts with Brook Lopez, left, during the second half of an NBA basketball game, Thursday, Dec. 7, 2017, in Philadelphia. The Lakers won 107-104. (AP Photo/Chris Szagola)
Kentavious Caldwell-Pope Brook Lopez AP PHOTO/CHRIS SZAGOLA

Τον περασμένο Μάρτιο ο Κεντάβιους Κάλντγουελ-Πόουπ συνελήφθη από την Αστυνομία του Ντιτρόιτ έχοντας πιει αρκετά παραπάνω, ενώ παραβίασε και το όριο ταχύτητας που ήταν μέχρι 25 χιλιόμετρα την ώρα και εκείνος έτρεχε με 70!

Η απόφαση του δικαστηρίου ήταν να του αφαιρεθεί το δίπλωμα για ένα χρόνο και να έχει οδηγό, ο οποίος θα το μεταφέρει εκεί που θέλει να πάει. Έλα όμως που ο 24χρονος άσος τα έκανε θάλασσα.

Το επόμενο διάστημα αγνόησε να περάσει από διάφορα τεστ, με αποτέλεσμα η ποινή να μετατραπεί σε 25 μέρες φυλάκισης και απαγόρευση να βγει εκτός από την πολιτεία της Καλιφόρνια. Το θετικό για τον Κεντάβιους είναι πως του επιτρέπεται να παίξει μπάσκετ στους εντός έδρας αγώνες, όμως στη συνέχεια θα πρέπει να επιστρέψει, όχι στο σπίτι του, αλλά στο κέντρο όπου κρατείται!

Αυτό σημαίνει πως θα χάσει τα ματς με Ρόκετς και Τίμπεργουλβς, ενώ θα μπορέσει να παίξει με τους Γουόριορς φορώντας ειδικό... βραχιολάκι. Σε περίπτωση που παραβεί έστω και έναν από τους όρους που του επιβλήθηκαν η ποινή θα αυξηθεί σε 93 μέρες και θα βρεθεί σε μεγάλους μπελάδες.

AP Photo/Chris Szagola

News 24/7

24MEDIA NETWORK