Νέο ρεκόρ επισκεψιμότητας για το Contra.gr

To Contra.gr εμπιστεύτηκαν οι αναγνώστες το Σαββατοκύριακο για την ενημερωσή τους και όλες τις εξελίξεις αναφορικά με τον αγώνα που δεν διεξήχθη μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, σημειώνοντας ρεκόρ επισκεψιμότητας.

Νέο ρεκόρ επισκεψιμότητας για το Contra.gr
INTIME SPORTS

Ο μεγάλος ψηφιακός αθλητικός προορισμός, αποδεικνύοντας τη συνεχή ανοδική του πορεία, σημείωσε το δικό του προσωπικό ρεκόρ επισκεψιμότητας την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015 με 319.317* μοναδικούς επισκέπτες σε μία ημέρα.

Η έμφαση στο πρωτογενές περιεχόμενο, το ρεπορτάζ, η ανάλυση των γεγονότων, οι εμπεριστατωμένες απόψεις, καθώς και το live chat με έμπειρους δημοσιογράφους, κέρδισαν ακόμη μια φορά τους αναγνώστες, οι οποίοι επέλεξαν το Contra.gr για την πληροφόρηση τους.

O Παντελής Βλαχόπουλος, Διευθυντής Σύνταξης του Contra.gr δήλωσε:

"Το Contra.gr σε ακόμη ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό γεγονός με γενικότερες προεκτάσεις βάσει των όσων διαδραματίστηκαν, στηρίχθηκε στο τρίπτυχο: αντικειμενική κάλυψη, άμεση ενημέρωση και σχόλιο χωρίς παρωπίδες. Όλοι οι δημοσιογράφοι ανταποκρίθηκαν με αρτιότητα και προσήλωση στις δύσκολες ανάγκες του ρεπορτάζ και με την αρθρογραφία τους έδωσαν το στίγμα της επόμενης ημέρας για τους "αιώνιους" αντιπάλους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Συγχαρητήρια σε όλους όσοι εργάζονται καθημερινά προκειμένου το Contra.gr να παραμένει σε κορυφαίο επίπεδο και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αναγνώστες του site, οι οποίοι μας εμπιστεύονται σε μόνιμη βάση για την ενημέρωσή τους".

LIVE εκπομπή για Παναθηναϊκό: Υπάρχει αύριο;

Οι δημοσιογράφοι του Contra.gr, με καλεσμένους έκπληξη και live παρεμβάσεις από ανθρώπους της ομάδας, συζητούν για τις τελευταίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό. Το μετέωρο βήμα του Αλαφούζου, τα επικοινωνιακά λάθη, οι οργανωμένοι, τα οικονομικά και ο Μπεργκ. Συντονιστείτε στις 14:00.

Νέο ρεκόρ επισκεψιμότητας για το Contra.gr
Αλαφούζος-Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Θέμης Καίσαρης: ΠΑΟ, θρησκεία, κατάντια 13

Η συγκλονιστική περιγραφή του Τσάρλυ για τα επεισόδια της Λεωφόρου

News 24/7

24MEDIA NETWORK