Νίκησε τον Ολυμπιακό και πέταξε ατάκα-φωτιά ο Τρινκέρι

Ο Αντρέα Τρινκιέρι δεν νίκησε μόνο με τρελή ανατροπή τον Ολυμπιακό με την Μπάμπεργκ, αλλά πέταξε και... φαρμακερή ατάκα για... μπάλες (και δεν εννοούμε των... Χριστουγέννων) που έχει προκαλέσει μεγάλη συζήτηση.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÌÐÅÑÃÊ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / BAMBERG - OLYMPIAKOS / ÔÑÉÍÊÉÅÑÉ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
trinkeri EUROKINISSI

Έξι λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης Μπάμπεργκ - Ολυμπιακός, οι ερυθρόλευκοι προηγούνταν με δέκα πόντους διαφορά και όλα έδειχναν πως θα έφευγαν με το ροζ φύλλο αγώνα από την Γερμανία.

Τελικά η ομάδα του Αντρέα Τρινκέρι έκανε την ανατροπή και επικράτησε με 67-65! Μετά το τέλος του αγώνα ο Ιταλός τεχνικός πέταξε τρομερή ατάκα για τη... διάθεση των παικτών του που σχολιάστηκε... ποικιλοτρόπως.

"Ηταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι με μία ομάδα με πολύ καλή άμυνα. Υποφέραμε από την οργάνωσή τους, αλλά οι παίκτες μου είχαν... μπάλες", είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

"Πίστεψαν στον εαυτό τους, βρήκαν έξτρα ενέργεια κι επιπλέον κίνητρο και ουσιαστικά βρήκαν τον τρόπο για να νικήσουν. Αλλάξαμε όσα κάναμε στην άμυνα. Οι γκαρντ μας έδωσαν σπουδαίες μάχες μέσα στη ρακέτα και οι ψηλοί μας τα πήγαν πολύ καλά απέναντι στους γκαρντ του Ολυμπιακού. Σταματήσαμε διαδοχικές επιθέσεις τους και μετά ήταν ένας πόλεμος νεύρων."

News 24/7

24MEDIA NETWORK