Πώς ο Μαρινάκης είπε "ναι" σε 10 μεταγραφές

Παθιασμένος με το ποδόσφαιρο και άνθρωπος που ξέρει να δείχνει εμπράκτως τη στήριξή του στα πρότζεκτ που εμπλέκεται είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο προπονητής της Νότιγχαμ, Αϊτόρ Καράνκα έσταξε... μέλι για τον διοικητικό ηγέτη του Ολυμπιακού, αποκαλύπτοντας στοιχεία για τη συνεργασία τους.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Αποθέωσε τον Βαγγέλη Μαρινάκη σε συνέντευξή του στο "BBC" ο προπονητής της Νότιγχαμ, Αϊτόρ Καράνκα.

Ο Ισπανός τεχνικός που ανέλαβε στα μέσα της σεζόν το αγγλικό κλαμπ αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε καθημερινή επαφή με τον διοικητικό ηγέτη του Ολυμπιακού: " Έχουμε καλή επικοινωνία με τον κύριο Μαρινάκη. Πρόκειται για παθιασμένο άνθρωπο με το ποδόσφαιρο. Στηρίζει την προσπάθεια, ακόμη και στις δύσκολες στιγμές."

Η Φόρεστ βρίσκεται στη 16η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Championship, ωστόσο αυτό δεν επηρεάζει τον Καράνκα, καθώς όπως ανέφερε η διοίκηση είναι στο πλευρό του: " Όταν δεν είσαι εκεί που πρέπει στη βαθμολογία, αλλά έχεις τη στήριξη του ιδιοκτήτη και των οπαδών είναι σημαντικό για την πρόοδο του πρότζεκτ."

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ - ΚΑΡΑΝΚΑ... ΜΟΙΑΖΟΥΝ

Σύμφωνα με τον 44χρονο τεχνικό τόσο εκείνος όσο και ο ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ, Βαγγέλης Μαρινάκης έχουν πολλά κοινά και το δικαιολόγησε ως εξής: " Μοιάζουμε με τον κύριο Μαρινάκη. Δεν τον ενδιαφέρει μόνο η νίκη. Τον ενδιαφέρει περισσότερο η επιτυχία και η διάρκεια της" σημείωσε και συνέχισε: " Συζητάμε συχνά πώς θα αποκτήσουμε νοοτροπία νικητή για το μέλλον."

ΚΕΦΑΛΑΙΟ: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Όσον αφορά το μεταγραφικό κομμάτι, ο Καράνκα σημείωσε ότι όταν ήρθε στην ομάδα κατάλαβε ότι υπήρχαν παίκτες που δεν ήταν αφοσιωμένοι στο στόχο. Έτσι, πήρε την απόφαση για αλλαγές και ζήτησε από τη διοίκηση δέκα μεταγραφές.

Πράγματι, τον Ιανουάριο οι Νότιγχαμ "πλούτισε" το δυναμικό της με δέκα προσθήκες. Για το γεγονός ο Καράνκα σχολίασε: " Είδα ανθρώπους που δεν ήταν συγκεντρωμένοι. Έτσι ζήτησα δέκα αλλαγές και η ιδιοκτησία της ομάδας ήταν έτοιμη!"

Μ.Ν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK