Ο Αϊ Βασίλης φέρνει... απολύσεις στην Stoiximan.gr Football League!

Οι χορηγίες, τα τηλεοπτικά και το πλάνο εξυγίανσης της Stoiximan.gr Football League που έφτασε ένα βήμα από την πτώχευση. "Θέματα προσωπικού και θέματα βιωσιμότητας", αναφέρει η ημερήσια διάταξη.

Ο Αϊ Βασίλης φέρνει... απολύσεις στην Stoiximan.gr Football League!

Το πρωτάθλημα τηςStoiximan.gr Football Leagueξεκίνησε με καθυστέρηση στις 30 Οκτωβρίου αφού στην Ένωση δεν υπήρχε ευρώ ούτε για δείγμα. Στη συνέχεια εξετάστηκε το ενδεχόμενο πτώχευσης και τώρα αφού βρέθηκε περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ από χορηγία και τηλεοπτικά δικαιώματα, εξετάζεται η εξυγίανση της Ένωσης.

Ένα πλάνο που θα τεθεί επί τάπητος σε διοικητικό συμβούλιο την Τρίτη 27/12 (14:00) και περιλαμβάνει - όπως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις – απολύσεις υπαλλήλων, εφόσον ψηφιστεί.

Η Football Leagueλοιπόν, αφού εξασφάλισε 400.000 από την στοιχηματική εταιρία Stoiximan.grγια χορηγία ενός έτους και 600.000 ευρώ ετησίως για διετές τηλεοπτικό συμβόλαιο από την ΕΡΤ αλλά και 4.000 από τηνUEFAως οικονομική συνεισφορά για τις γιορτές, προχωράει στο πλάνο εξυγίανσης που υπάρχει στα σκαριά.

“Θέματα προσωπικού και θέματα βιωσιμότητας” αναφέρει η ημερήσια διάταξη για το διοικητικό συμβούλιο και αφορά τις απολύσεις των περίπου 25 υπαλλήλων της διοργανώτριας της β' κατηγορίας και την επαναπρόσληψη του 1/3 από αυτούς με μικρότερους μισθούς για να τρέξουν το μαγαζί.

Όσον αφορά τις αποζημιώσεις, δύο μισθούς στο χέρι και οι υπόλοιποι σε βάθος διετίας με έναν μισθό ανά δύο μήνες. Χειρότερα και από τις δόσεις στα καταστήματα δηλαδή...

Α.ΠΛ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK