Ο Γκατούζο έκανε μάγκα και το βοηθό διαιτητή!

Ο Τζενάρο Γκατούζο είναι το πρόσωπο του ΣΚ στην ποδοσφαιρική Ιταλία και όχι μόνο για τα σούπερ αποτελέσματα της Μίλαν το 2018. Δείτε το τελευταίο "κατόρθωμά" του (VIDEO)!

Ο Γκατούζο έκανε μάγκα και το βοηθό διαιτητή!
IMAGE PHOTO AGENCY S.A.S. VIA EMILIO DE MARCHI 19 20125 MILANO P. IVA E C.F. 06603430965 [email protected]

Αν έχεις τον Τζενάρο Γκατούζο μαζί σου μην φοβάσαι τίποτα! Αυτό μπορεί κάλλιστα να το πει η διοίκηση της Μίλαν καθώς μέσα στο 2018 οι "ροσονέρι" πραγματοποιούν πορεία... πρωταθλητισμού με 5 νίκες και 1 ισοπαλία, με αποτέλεσμα να έχουν φτάσει την Σαμπντόρια στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Ο "Ρίνγκιο" πάντως, πέρα από την πολύ σημαντική επιρροή που έχει στη μεταμόρφωση της Μίλαν προς το καλύτερο, ήταν ο άνθρωπος του αγώνα απέναντι στην Σαμπντόρια και για ένα σωρό ενέργειές του κατά τη διάρκειά του.

Οι περισσότεροι εστίασαν στην αγκαλιά του προς τον Ρικάρντο Ροντρίγκες για να του δώσει θάρρος μετά το χαμένο πέναλτι αλλά και στη φιλική σφαλιάρα στον Μοντολίβο στο φινάλε, ωστόσο υπάρχει ένα ακόμα περιστατικό όπου "έπιασαν" οι κάμερες και είχε ως αποτέλεσμα να γνωρίσει την αποθέωση μέσω των social media.

Αυτό δεν είναι άλλο από την αυθόρμητη κίνησή του λίγο πριν αρχίσει το δεύτερο ημίχρονο να τρέξει προς το μέρος του βοηθού και να αναλάβει δράση προκειμένου να τον βοηθήσει να επιδιορθώσει το σημαιάκι του που ήταν "μπλεγμένο"...

News 24/7

24MEDIA NETWORK