Ο Λαμπρόπουλος αποκάλυψε πώς ο Χιμένεθ χτίζει... οικογένειες

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος άφησε πίσω του τον άσχημο τραυματισμό του και επανήλθε στη δράση και στα πλάνα του Μανόλο Χιμένεθ. Ο στόπερ της ΑΕΚ αποκάλυψε στη NOVA πώς ο προπονητής του κατάφερε να του... ατσαλώσει την ψυχολογία, απειλώντας τον ότι θα αποχωρήσει ο ίδιος από την ομάδα.

Ο Λαμπρόπουλος αποκάλυψε πώς ο Χιμένεθ χτίζει... οικογένειες

Στον Μανόλο Χιμένεθ κατά καιρούς του έχουν προσάψει πολλά όσον αφορά τον έκρυθμο χαρακτήρα του και τον τρόπο που αντιδρά όταν νιώθει ότι αδικούν αυτόν ή την ομάδα του...

Σ' αυτό όμως που κανείς δεν τον αμφισβητεί είναι το γεγονός του... μάστερ που έχει κατορθώσει να πάρει στο κομμάτι της διαχείρισης της ψυχολογίας των παικτών του.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε με δηλώσεις του πως ο προπονητής του κατάφερε να... μαλακώσει την πικρία του περσινού τραυματισμού και να τον "φτιάξει" ώστε να να επιστρέψει δυνατότερος.

Συγκεκριμένα, ο στόπερ της Ένωσης αποκάλυψε: "Με βοήθησε αρκετά το καλοκαίρι, ήρθε και μου είπε 'αν δεν σε ανανεώσουν δεν θα μείνω ούτε εγώ'..."

Ο Λαμπρόπουλος επίσης ανέφερε ότι ο Χιμένεθ πίστευε περισσότερο απ' όλους ότι η ΑΕΚ θα προκριθεί στην επόμενη φάση του Europa League, καθώς ανακοινώνοντας την λίστα των παικτών, δεσμεύτηκε απέναντί του ότι στον επόμενο γύρο θα τον συμπεριλάβει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK