Ο Λάνγκφορντ και αυτοί που "κόπηκαν" από τον Ολυμπιακό

Η άμμος στην κλεψύδρα λιγοστεύει, όμως ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν έχει βρει τον παίκτη που ψάχνει. Κι αν τελικά δεν τα καταφέρει, πιθανότατα να μην πάρει και κανέναν. Ο Κιθ Λάνγκφορντ που... αυτοπροτάθηκε και οι υπόλοιποι που "κόπηκαν" από την "ερυθρόλευκη" λίστα.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÕÍÉÎ ÊÁÆÁÍ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / UNICS KAZAN - OLYMPIAKOS (Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÕÍÉÎ ÊÁÆÁÍ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / UNICS KAZAN - OLYMPIAKOS (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Τα ονόματα που προτείνονται στον Ολυμπιακό δεν έχουν σταματημό αλλά κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ότι οι ερυθρόλευκοι θα πάρουν τελικά παίκτη με την άμμο στην κλεψύδρα να λιγοστεύει…

Πλέον απομένει μία εβδομάδα για τη λήξη της προθεσμίας προσθήκης στην Ευρωλίγκα (28 Φεβρουαρίου) και οι ερυθρόλευκοι επιμένουν πως θα πάρουν παίκτη μόνο αν προκύψει κάτι εξαιρετικό. Και σε αυτή την κατηγορία δεν περιλαμβάνονται πολλοί από τους παίκτες που προτάθηκαν, εξετάσθηκαν ή… σπρώχθηκαν με διάφορους τρόπους.

Όπως για παράδειγμα ο Κιθ Λάνγκφορντ. Πρώτος σκόρερ πέρυσι στην Ευρωλίγκα που προτίμησε τα ουκ ολίγα χρήματα που του έδωσαν στην Κίνα στην αρχή της σεζόν. Ο μέχρι πέρυσι παίκτης της Ουνίξ όμως είχε μία κακή (για τα δεδομένα του) σεζόν χώρια που τραυματίστηκε στα τέλη του ’17 με την ομάδα του να τον αποδεσμεύει από τις 5 Γενάρη.

Κοινώς είναι ελεύθερος εδώ και 46 μέρες και κανείς δεν έχει ενδιαφερθεί να τον αποκτήσει. Ούτε εδώ στα μέρη μας ούτε αλλού. Επί της ουσίας θέμα απόκτησής του ούτε υπήρχε ούτε θα υπάρξει για τον Ολυμπιακό για τον παίκτη που… αυτοπροτάθηκε.

Προτάθηκαν και οι Ράιαν Τούλσον (ξάδερφος του Άντι που είχε παίξει στην ΑΕΚ και ανιψιός του Τζένεραλ Μάνατζερ των Μπόστον Σέλτικς Ντάνι Έιντζ) ο οποίος όμως δεν έχει δοκιμασθεί σε υψηλό επίπεδο (τώρα παίζει σε μικρομεσαία ομάδα της Τουρκίας) ενώ αγωνίζεται σε θέση που οι ερυθρόλευκοι δεν ψάχνουν (2-3).

Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Λαμάρ Πάτερσον που κόπηκε πρόσφατα από την Κυπελλούχο Ιταλίας Τορίνο. Παίκτης για τις θέσεις 2-3, εκτός… βεληνεκούς ενδιαφέροντος για τους ερυθρόλευκους που ψάχνουν παίκτη οργανωτή και εκτελεστή.

Γ. Ψ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK