Ο Μολέδο "έκλεισε" το σπίτι για ακόμα ένα χρόνο!

Η προ ημερών κίνηση του Βραζιλιάνου αμυντικού να επεκτείνει την ενοικίαση του σπιτιού του στη Βούλα που «έδειξε» προθέσεις και αποφάσεις, «τελειώνοντας» τα σενάρια αποχώρησής του. Αποκαλυπτικό παρασκήνιο του Contra.gr.

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
Moledo EUROKINISSI SPORTS

Την παραμονή του τελευταίου αγώνα των πλέι-οφ κόντρα στον ΠΑΟΚ (30 Μαΐου) έθεσε -αιφνιδιαστικά- εαυτόν εκτός ομάδας, ζητώντας απ’ τον Μαρίνο Ουζουνίδη να τον αφήσει εκτός για «ψυχολογικούς» λόγους. Κίνηση που έδειχνε πως o Ροντρίγο Μολέδο είχε αποφασίσει να «πιέσει» καταστάσεις για να φύγει απ’ το «τριφύλλι» και να επιστρέψει στην πατρίδα του για λογαριασμό της Ιντερνασιονάλ. Για πολλούς (και) στον Παναθηναϊκό όλο αυτό, ίσως έκρυβε στο… βάθος και κάτι άλλο. Η τότε πρωτοβουλία μάλιστα του Βραζιλιάνου είχε συνοδευτεί κι απ’ την κίνησή του να μαζέψει απ’ το «Γ. Καλαφάτης» όλα τα προσωπικά του αντικείμενα…

Εκτοτε κύλησε πολύ νερό στ’ αυλάκι… Ο «Ρόντρι» έδειξε μετανιωμένος απ’ το ίδιο κιόλας βράδυ ζητώντας συγνώμη απ’ τον Μαρίνο Ουζουνίδη σε νεότερη τηλεφωνική επικοινωνία τους (πριν απ’ τον αγώνα με τον δικέφαλο που έληξε με το θριαμβευτικό 3-2 του ελλιπέστατου «τριφυλλιού» μέσα στο «σπίτι» του ΠΑΟΚ).

Ακολούθησε η πρόταση της Ιντερνασιονάλ ύψους 400.000 ευρώ που απορρίφθηκε ασυζητητί και το όλο θέμα μπήκε για αρκετές εβδομάδες στο «ψυγείο», μολονότι διατηρήθηκε στον «αέρα» μία αίσθηση πως ο θηριώδης στόπερ ήταν… φευγάτος και θα «έψαχνε» τρόπο και πρόταση για να αποχωρήσει.

Ενδιάμεσα πάντως, ο Παναθηναϊκός φρόντισε να ελαχιστοποιήσει τους «κινδύνους» να βρεθεί προ… δυσάρεστων εξελίξεων (σαν αυτές που προέκυψαν στην πορεία απ’ τον Μπεργκ) κι αποπλήρωσε τα χρήματα που όφειλε προς τον 29χρονο αμυντικό. Ξεκαθάρισε δε προς την πλευρά του παίκτη πως για να φύγει θα πρέπει να φέρει μία πρόταση τουλάχιστον 2,5 εκατ. ευρώ «καθαρά» προς τον σύλλογο (υπενθυμίζεται πως ο Παναθηναϊκός έχει το 60% των δικαιωμάτων του, η Ιντερνασιονάλ το 25% και το γραφείο μάνατζερ του Μολέδο το 15%), ενώ κράτησε «ανοικτή» την πρόταση ανανέωσης που του κατατέθηκε πριν απ’ το περιστατικό της 30ής Μαΐου, για νέο συμβόλαιο έως το 2020 με ελαφρώς αυξημένες απολαβές.

Την ώρα δε, που διατηρούνται στον «αφρό» δημοσιεύματα και πληροφορίες απ’ την Τουρκία και τη Βραζιλία περί έντονου ενδιαφέροντος απ’ την Μπεσίκτας (η οποία πάντως επίσημη πρόταση ΔΕΝ έχει καταθέσει ακόμη προς τον Παναθηναϊκό), ο Μολέδο έκανε μία νέα κίνηση που «έδειξε» διαθέσεις και πιθανότατα «αποφάσεις». Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Contra.gr, πριν από λίγες ημέρες, ο Βραζιλιάνος αμυντικός που απολαμβάνει τις ημέρες των διακοπών του στο Πόρτο Αλέγκρε, επικοινώνησε με το γραφείο που νοικιάζει το σπίτι στη Βούλα που μένει τον τελευταίο 1,5 χρόνο και ζήτησε να προχωρήσουν στην ανανέωση του συμβολαίου του για τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμη. Κάτι που -αν μη τι άλλο- δείχνει πως ο ίδιος έχει πάρει πλέον απόφαση πως θα συνεχίσει στο «τριφύλλι», μίνιμουμ ως την εξάντληση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό (καλοκαίρι του ’18).

Τώρα από εκεί και πέρα, το αν σκοπεύει να μπει σε διαδικασία συζητήσεων με τους «πράσινους» για το θέμα της ανανέωσης, είναι κάτι που επί του παρόντος γνωρίζει μόνο ο ίδιος και ο μεγαλοατζέντης του Χόρχε Μασάδο.

Εφόσον λοιπόν, δεν προκύψει κάποια εξέλιξη που θα… ανατρέψει τα πάντα τις επόμενες μέρες (ήτοι πρόταση που θα καλύπτει τους «πράσινους») ο Μολέδο θα είναι μέλος του «τριφυλλιού» και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Στον Παναθηναϊκό άλλωστε τον περιμένουν να ενταχθεί κανονικά στην ομάδα στα τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου (πριν αναχωρήσει η ομάδα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Τέχελεν της Ολλανδίας), δίνοντάς του λίγες επιπλέον μέρες άδειας, λόγω μίας μικροεπέμβασης που έκανε στη μύτη του, μετά το κάταγμα που υπέστη στα πλέι-οφ κόντρα στην ΑΕΚ.

ΓΟΥΛ

News 24/7

24MEDIA NETWORK