Ο νέος προπονητής της Σέφιλντ άλλαξε γνώμη για Νουχίου

O Aτρόμητος βρίσκει απροσδόκητο εμπόδιο στα μεταγραφικά πλάνα αφού η αλλαγή τεχνική ηγεσίας στη Σέφιλντ επηρεάζει και τη σχέση του Αντε Νουχίου με την αγγλική ομάδα.

01/10/2017 Olympiacos Vs Atromitos for Superleague season 2017-18, in OAKA Stadium, in Athens - Greece

Photo by: Georgia Panagopoulou / Tourette Photography
01/10/2017 Olympiacos Vs Atromitos for Superleague season 2017-18, in OAKA Stadium, in Athens - Greece Photo by: Georgia Panagopoulou / Tourette Photography @GEORGIAPANAGOPOULOU

Εκεί που ο Αντε Νουχίου ήταν με το ενάμιση πόδι εκτός Σέφιλντ και ο Ατρόμητος πίστευε ότι θα μπορούσε να τον κάνει δικό του, η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της αγγλικής ομάδας διαφοροποιεί τα δεδομένα.

Ο νέος προπονητής της Σέφιλντ Τζος Λουκουχάι διαμήνυσε στη διοίκηση ότι προσώρας τουλάχιστον χρειάζεται τον Κοσσοβάρο φορ για να τον τσεκάρει και να τον έχει ως λύση για την επίθεση της ομάδας του.

Υπό αυτά τα δεδομένα, ο Ατρόμητος μάλλον θα πρέπει να αλλάξει τα πλάνα του ως προς τη θέση του φορ και να δώσει προτεραιότητα σε άλλους υποψηφίους εκτός αν είναι διατεθειμένος να περιμένει μήπως ο Ολλανδός τεχνικός της Σέφιλντ εντοπίσει κάτι καλύτερο και αφήσει ελεύθερο τον Ντουχίου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK