Ο Ολυμπιακός δεν είναι η πρώτη επιλογή του Καρίγιο

Η προοπτική της μεταγραφής του Κουίδο Καρίγιο δεν κολλά προς το παρόν μόνο στην ασυμφωνία των δυό ομάδων για το ποσό της αγοραπωλησίας. αλλά και στην επιθυμία του παίκτη να παίξει σ' ένα πιο προηγμένο πρωτάθλημα από αυτό της Ελλάδας.

Ο Ολυμπιακός δεν είναι η πρώτη επιλογή του Καρίγιο

Σε επικοινωνία που είχαμε με την έγκυρη αθλητική εφημερίδα της Αργεντινής "Ole" προέκυψε ότι πρόθεση της πλευράς Καρίγιο είναι να εξαντλήσει τις πιθανότητες να βρει καλή πρόταση είτε από την Αγγλία είτε από την Ιταλία.

Ωστόσο, επειδή μιλάμε για παίκτη ο οποίος μέχρι στιγμής δεν έχει αγωνιστεί στην Ευρώπη, όλα είναι πιθανά. Ο Ολυμπιακός έχει δύο όπλα στην κατοχή του. Αφενός το "ψηστήρι" του Λουτσιάνο Γκαλέτι και αφετέρου το δέλεαρ του Τσάμπιονς Λιγκ που για κάθε παίκτη είναι σημαντικό. Η Εστουδιάντες από την πλευρά της δεν δείχνει να...ενθουσιάζεται με τον Χάρα) και θεωρεί ότι έχει ακόμα περιθώριο για να περιμένει, όπως άλλωστε και ο ίδιος οπαίκτης.

Η διαφορά στα χρήματα πάντως (η Εστουδιάντες επιμένει να ζητά 10.000.000, ο Ολυμπιακός δίνει 7 συν τον Χάρα) μπορεί, θεωρητικά τουλάχιστον, να γεφυρωθεί. Αν ο παίκτης, όμως, ζητήσει περισσότερο χρόνο για να ακούσει και άλλες προτάσεις από την αγορά, τότε δεν αποκλείεται ο πρωταθλητής Ελλάδας να στραφεί σε άλλες λύσεις. Αλλωστε, υπάρχει πάντα ανοιχτό το ζήτημα του Ρομπίνιο για τον οποίο οι "ερυθρόλευκοι" ενδιαφέρονται εξίσου ζεστά.

Εκτός πια και αν ο Βαγγέλης Μαρινάκης αλλάξει εντελώς τακτική και ανεβάσει θεαματικά την προσφορά του (όχι πάντως στα επίπεδα των 10.000.000). Με 10.000.000 όμως ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει καλύτερο και πιο μπαρουτοκαπνισμένο παίκτη ο οποίος πιθανότατα να έχει και ευρωπαϊκή εμπειρία. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι λογικά ο Καρίγιο θα χρειαστεί και ένα σχετικά μεγάλο διάστημα προσαρμογής για να δείξει τις αρετές του.

Ν.Γ.

Διαβάστε ακόμη

Το πόκερ για Καρίγιο-Ρομπίνιο και ο Αλβες

News 24/7

24MEDIA NETWORK