Ο Παναθηναϊκός σημαδεύει... κόκκινο!

Είναι... κοινό μυστικό ότι ο Παναθηναϊκός εδώ και καιρό σημαδεύει τον Ολυμπιακό για την διασταύρωση στα πλέι οφ της Ευρωλίγκα.

BASKET LEAGUE / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ασφαλώς επίσημα δεν θα το πει κανείς ότι ο Παναθηναϊκός "σημαδεύει" τον Ολυμπιακό, αλλά από την άλλη αυτό δεν σημάινει ότι δεν γίνονται οι απαραίτητες διεργασίες σύμφωνα και με τις πληροφορίες μας.

Και αυτό όχι γιατί ο Ολυμπιακός εκτιμάται ως ιδανικός αντίπαλος, αλλά επειδή έχει μια διασταύρωση μαζί του πολλά κέρδη. Βασικά θεωρούν στον ΠΑΟ ότι έχοντας πλέον και πληρότητα και φόρμα, δεν είναι εύκολο να χάσουν τρία συνεχόμενα σχεδόν παιχνίδια στο ΣΕΦ μέσα σε ένα 15ημερο.

Ακόμα τα ντέρμπι αυτά είναι ιδανικών συνθηκών και το πλεονέκτημα έδρα δεν ισχύει ούτε στην Ελλάδα όπως παλιά. Και μεταξύ Ρεάλ και Φενέρ μιας και με την ΤΣΣΚΑ δεν το συζητάμε καν,προτιμούν τον Ολυμπιακό καθώς η Ρεάλ είναι μια ομάδα με πολύ ακριβό ρόστερ και η Φενέρ είναι η ομάδα του Ομπράντοβιτς και οικοδέσποινα της φετινής διοργάνωσης.

Συνεπώς θα έχουν και την.... διαιτησία μαζί τους εκτιμούν στο πράσινο στρατόπεδο που ξέρουν πολύ καλά ότι οι γκρίζοι δεν τους έχουν και σε ιδιαίτερη εκτίμηση. Ασφαλώς στον ΠΑΟ επιμένουν ότι "το θέμα είναι να είμαστε καλά εμείς τον Απρίλη γιατί ο καλός Παναθηναϊκός κερδίζει παντού".

Αλλά σημαδεύουν σύμφωνα τις πληροφορίες μας από την άλλη το... κόκκινο και το σοκ της Φενέρ με την Μακάμπι οδηγεί τους "ερυθρόλευκους" με ακρίβεια στην 3η θέση. Μιας και είναι μια νίκη συν και με την ισοβαθμία με την Φενέρ. Ο ΠΑΟ αν χάσει στην Βιτόρια την Πέμπτη καταλήγει 6ος κατά σχεδόν 80-90% (ή θα το αποφασίσει στο τέλος). Βέβαια ακόμα κανείς δεν μπορεί να είναι 100% βέβαιος και έτσι περιμένουμε τις εξελίξεις και εμείς καθώς στην φετινή Ευρωλίγκα όλα αλλάζουν ακόμα και σε μια μέρα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK