Ο Πέλκας θέλει, ο Λουτσέσκου... φυλάγεται

Ο Δημήτρης Πέλκας δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε το Σάββατο (24/2) σε φουλ ρυθμούς, όμως ο Ράζβαν Λουτσέσκου θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες παρουσίας του στην αναμέτρηση της Κυριακής.

Ο Πέλκας θέλει, ο Λουτσέσκου... φυλάγεται
lutseksou pelkas

Ο Ρουμάνος τεχνικός συμπεριέλαβε 19 ποδοσφαιριστές στην αποστολή και το ερωτηματικό που αφορά το ποιος από αυτούς θα παρακολουθεί την αναμέτρηση από τις κερκίδες του σταδίου της Τούμπας, θα απαντηθεί λίγη ώρα πριν φτάσει η αποστολή σε αυτό, το απόγευμα της Τετάρτης.

Από την περασμένη Κυριακή, όταν και ο Δημήτρης Πέλκας άρχισε την αποθεραπεία στον αστράγαλό του, στον οποίο χτύπησε στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου την αναμέτρηση στην Λαμία μετά από μια μονομαχία με τον Ανέστη Αναστασιάδη, δεν ήθελε καν να σκεφτεί το ενδεχόμενο να απουσιάσει από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Αν κανείς σκεφτεί πως για να βγει στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Λαμία, έκανε ένεση για να αντέξει τις ενοχλήσεις στον αστράγαλο και ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ, τότε καταλαβαίνει εύκολα πως για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό θα έκανε "όσες χρειαστεί" όπως ο ίδιος λέει στο περιβάλλον του από τις αρχές της εβδομάδας.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου αντιλαμβάνεται τη δίψα του Πέλκα, αλλά και τα όσα δίνει στην ομάδα με το παιχνίδι του, σε μια σεζόν στην οποία έχει γράψει 9 γκολ και 9 ασίστ μέχρι τώρα. Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει "σταντ μπάι" τον Μπίσεσβαρ ως "μπακ απ" του Έλληνα μεσοεπιθετικού.

Πάντως, ο τρόπος με τον οποίο έχουν μέχρι τώρα διαχειριστεί την κατάσταση οι Πέλκας και Λουτσέσκου, με τον πρώτο να θέλει όσο τίποτα να αγωνιστεί και τον δεύτερο να αντιλαμβάνεται τόσο την θέλησή του όσο και την αγωνιστική του χρησιμότητα, ο 24χρονος μεσοεπιθετικός θα είναι και στην τελική 18άδα αλλά και στην 11άδα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK