Αυτόν ήθελε ο ατρόμητος πριν από τον Καναντι

Άλλον ήθελαν να φέρουν και σε άλλον κατέληξαν ο Γιώργος Σπανός με τους συνεργάτες του. Ποια ήταν η πρώτη επιλογή της ομάδας του Περιστερίου για τον πάγκο της.

22/06/2017 Atromitos presents new coach Damir Canadi

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
22/06/2017 Atromitos presents new coach Damir Canadi Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography 22/06/2017 ATROMITOS PRESENTS NEW COACH DAMIR CANADI PHOTO BY: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ήταν γνωστό πως για κάμποσο οι άνθρωποι του Ατρομήτου έψαχναν προπονητή στην Ιβηρική χερσόνησο. Και τον είχαν βρει, ασχέτως αν ο αντικαταστάτης του Σα Πίντο ήρθε εν τέλει από την Αυστρία.

Ο Κάναντι δεν θα είχε υπογράψει ποτέ στην ελληνική ομάδα, σε περίπτωση που ο Τιάγκο Φερνάντες είχε απαντήσει καταφατικά στην πρόταση που του έγινε. Ποιος είναι αυτός; Ο 35χρονος προπονητής της ομάδας νέων της Σπόρτινγκ Λισαβόνας κι ένας από τους ανερχόμενους τεχνικούς στη χώρα του. Κατά πληροφορίες μάλιστα η φήμη του είχε φτάσει μέχρι την Αγγλία, εκεί που έχουν σε μεγάλη εκτίμηση τους Πορτογάλους.

Γιατί δεν έγινε η δουλειά με τους Περιστεριώτες; Όπως τουλάχιστον μετέφερε η "Record", διότι ο Φερνάντες χαλάστηκε με τον ένα χρόνο συμβολαίου. Προφανώς για να βγει από τη χώρα του αναζητούσε μεγαλύτερη ασφάλεια και εγγυήσεις ότι δεν θ' απολυθεί εύκολα.

Ο Ατρόμητος αποδείχθηκε πως δεν ήθελε να πάρει το ρίσκο και το φλερτ δεν κατέληξε σε γάμο. Με αποτέλεσμα ο Πορτογάλος ν' ανανεώσει το συμβόλαιό του με τα "λιοντάρια" της πατρίδας του και η ελληνική ομάδα να προχωρήσει με το plan b.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK