Ο πρώην "ερυθρόλευκος" που πάει να βρει Ζέκα, Σωτηρίου, Όλσεν

Από την ελληνική Super League στη Super League της Δανίας. Η Κοπεγχάγη έχει βάλει στο στόχαστρο τον πρώην τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Μπάλας Μέγερι, συνεχίζοντας την ενίσχυση του ρόστερ της με ποδοσφαιριστές από την ελληνική αγορά, ενώ καλοβλέπει και Μασούρα.

Ο πρώην "ερυθρόλευκος" που πάει να βρει Ζέκα, Σωτηρίου, Όλσεν
Μπάλαζ Μέγερι EUROKINISSI

Ο τραυματισμός του Λάσλο Κέτελες έχει αναγκάσει τους ανθρώπους της Κοπεγχάγης να βγουν στο στο μεταγραφικό παζάρι και να ψάχνουν για νέο τερματοφύλακα.

Βασικός υποψήφιος για τη θέση παρουσιάζεται ο Μπάλας Μέγερι. Συγκεκριμένες πηγές μάλιστα κάνουν λόγο για δεδομένη συμφωνία.

Από τότε που ο Ούγγρος γκολκίπερ έφυγε από τον Ολυμπιακό, η καριέρα είχε πτωτικές τάσεις, με εξαίρεση φυσικά το πέρασμά του απ' την Χετάφε. Την σεζόν που τελείωσε έπαιξε στη Β' κατηγορία Γερμανίας με τη Γκρόιτερ Φιρτ, μετρώντας 11 εμφανίσεις.

Αν τελικά καταλήξει στην πρωτεύουσα της Δανίας, αφενός θα μεγαλώσει την ήδη υπάρχουσα ελληνική "παροικία", αφετέρου θα κληθεί να ανταγωνιστεί τον πρώην τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Ρόμπιν Όλσεν ο οποίος έχει "καπαρώσει" την θέση του βασικού.

Στην ομάδα της Κοπεγχάγης αγωνίζονται από το περασμένο καλοκαίρι, ο άλλοτε μέσος και αρχηγός του Παναθηναϊκού, Κάρλος Ζέκα αλλά και ο 25χρονος Κύπριος, Πιέρος Σωτηρίου, το όνομα του οποίου έχει συνδεθεί πολλάκις με τον Ολυμπιακό.

Στην Κοπεγχάγη επιμένουν... ελληνικά και δεν σταματάνε εκεί. Οι Δανοί παρουσιάζονται να έχουν στα "ραντάρ" τους τον Γιάννη Μασούρα της Λάρισας, ο οποίος φαίνεται να αποτελεί εξίσου μεταγραφικό στόχο των "ερυθρόλευκων".

News 24/7

24MEDIA NETWORK