Ο Σα Πίντο έφυγε, ο Πρεντόμ ήρθε. Οι... Έλληνες της Σταντάρ;

Οι άνθρωποι της Σταντάρ δεν στάθηκαν στ' αποτελέσματα και ενεργοποίησαν τη προ μηνών συμφωνία με τον Πρεντόμ δίνοντας στον Σα Πίντο τα παπούτσια στο χέρι. Μόνο ο... Κουτρουπής κινδυνεύει για την ώρα...

Ο Σα Πίντο έφυγε, ο Πρεντόμ ήρθε. Οι... Έλληνες της Σταντάρ;

Το ντεμαράζ της Σταντάρ στο τελευταίο δίμηνο της σεζόν δεν... έσωσε τη δουλειά του Ρικάρντο Σα Πίντο. Παρά το γεγονός πως οι "κόκκινοι" κατέκτησαν το κύπελλο και εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας μπει την τελευταία στιγμή στα πλέι οφ, ο Πορτογάλος προπονητής είδε την πόρτα της εξόδου προκειμένου να τον διαδεχθεί ο Μισέλ Πρεντόμ.

Αν σταθούμε στη δήλωση του προέδρου Βενανζί πως "τα αποτελέσματα είναι σημαντικά, αλλά η εικόνα εξίσου", θα καταλάβουμε πως το γυαλί είχε ραγίσει προ πολλού. Είναι γνωστό πως ο Σα Πίντο θα έφευγε, αν δεν κατακτούσε το κύπελλο και απλώς η επιτυχία εκείνη τού χάρισε ζωή για δυο μήνες ακόμα. Απλώς τώρα ενεργοποιήθηκε η συμφωνία.

Το ζητούμενο πλέον είναι τι θα συμβεί με τους ποδοσφαιριστές που είχε αγοράσει ο προκάτοχός του από ελληνικές ομάδες.

Ο μόνος που νιώθει μετέωρος είναι ο Γιώργος Κουτρουμπής, του οποίου το συμβόλαιο λήγει.

Διότι αφενός του Κύπριου Λαΐφη πληρώθηκε η ρήτρα στον Ολυμπιακό αφετέρου οι Τσίμιροτ και Εμποκού δεσμεύονται με πολυετή συμβόλαια.

Του Καρσελά, που αναγεννήθηκε στο β' εξάμηνο της σεζόν, η περίπτωση είναι διαφορετική, αφού ήρθε από τον Ολυμπιακό, αλλά ανήκει στη Γρανάδα ως το 2020, ενώ θα παίξει και στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Στο συμβόλαιό του υπήρχε οψιόν, ακόμη όμως δεν έχει υπάρξει εξέλιξη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK