Ο Σκόκο έχει πάρει την απόφασή του λένε στην Αργεντινή...

Μετά το "follow" του Λυμπερόπουλου στον Σκόκο μέσω Instagram ήταν αναμενόμενο πως το σήριαλ της επιστροφής του Αργεντινού στην Ελλάδα θα ξεπεράσει την "Λάμψη" σε επεισόδια. Τι έγραψε γνωστός ρεπόρτερ από τη χώρα του "υδραυλικού" για... γαλανόλευκο ενδιαφέρον.

River Plate's Ignacio Scocco celebrates scoring against Boca Juniors during the Supercopa Argentina final match in Mendoza, Argentina, Wednesday, March 14, 2018.(AP Photo/Marcelo Ruiz)
scocco AP IMAGES

Από μέσα Μάη αρχίζει η νέα σειρά στην... Σκοκιάδα. Αφορμή έγινε το "follow" του Νίκου Λυμπερόπουλου στον Αργεντινό μέσω Instagram.

Το θέμα, όμως, πήρε διαστάσεις και στην πατρίδα του πρώην άσου της ΑΕΚ και συγκεκριμένα από τον έγκυρο ρεπόρτερ, Σέζαρ Λουίς Μέρλο.

Ο Μέρλο... τιτίβισε ότι ο Σκόκο είχε προτάσεις από το Μεξικό και την Ελλάδα ( χωρίς να ονοματίζει τις ομάδες), σημειώνοντας ότι τις απέρριψε και τις δύο γιατί θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ρίβερ Πλέιτ.

Υπενθυμίζουμε πως πριν από μερικές εβδομάδες στην Αργεντινή έγραφαν ότι ο Σκόκο τα έχει... σπάσει με τους "εκατομμυριούχους" και θέλει να φεύγει μόλις έναν χρόνο μετά τον ερχομό του στο κλαμπ.

Σύμφωνα, πάντως, με τον συμπατριώτη του δημοσιογράφο, το θέμα πατάει σε διαφορετική βάση και δείχνει παραμονή του "υδραυλικού".

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ POST:

ΝΑΒ

News 24/7

24MEDIA NETWORK