Ο Στραματσόνι είχε μία λύση λιγότερη: ο Στάικος με αμυγδαλίτιδα

Ειπώθηκαν πολλά από το βράδυ της Πέμπτης (29/9) για το ότι ο Αντρέα Στραματσόνι άργησε να κάνει αλλαγές στο ματς με τη Θέλτα, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το «γιατί δεν έβαλε μέσα τον Στάικο, απ’ τη στιγμή που το ματς χρειαζόταν έναν χαφ». Ελάχιστοι όμως γνώριζαν πως ο «μικρός» δεν ήταν και στα καλύτερά του.

Ο Στραματσόνι είχε μία λύση λιγότερη: ο Στάικος με αμυγδαλίτιδα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πασχάλης Στάικος είναι ένα απ’ τα παιδιά που έχει ξεχωρίσει ο «Στράμα» απ’ την καλοκαιρινή προετοιμασία και γι’ αυτό τον έχει από κοντά με την πρώτη ομάδα απ’ την πρώτη προπόνηση.

Στο Βίγο ήταν ο μοναδικός διαθέσιμος χαφ στον πάγκο (ελέω των πολλών απουσιών) κι εντέλει δεν χρησιμοποιήθηκε. Ο πρώτος λόγος έχει να κάνει με την απειρία του. Ο Δραμινός μέσος δεν έχει ούτε δευτερόλεπτο συμμετοχής ακόμη με τη μεγάλη ομάδα, δεν έχει διόλου ρυθμό στα πόδια του και θα ήταν τεράστιο ρίσκο να τον ρίξει ο Ιταλός ξαφνικά στο πιο δύσκολο (έως τώρα) παιχνίδι της σεζόν.

Ο δεύτερος λόγος είχε να κάνει με την ετοιμότητά του. Ο Στάικος ταλαιπωρείται από αμυγδαλίτιδα. Και πριν το ματς δεν ήταν καλά έχοντας δέκατα, ενώ στην επιστροφή στο αεροπλάνο πήρε αντιπυρετικό, έχοντας γίνει κατακόκκινος. Το πρωί της Παρασκευής (30/9) ο πυρετός του έφτασε στα… ύψη και γι’ αυτό πήρε αγωγή και δεν έδωσε καν το «παρών» στην απογευματινή προπόνηση.

ΓΟΥΛ

News 24/7

24MEDIA NETWORK