Ο Βέλλιος, η μάχη Ολυμπιακού, ΑΕΚ και ΠΑΟ και το εξωτερικό

Ο Απόστολος Βέλλιος, το ενδιαφέρον των τριών "μεγάλων" και η προοπτική του εξωτερικού.

Ο Βέλλιος, η μάχη Ολυμπιακού, ΑΕΚ και ΠΑΟ και το εξωτερικό

Ο Τάσος Μπακασέτας δεν είναι το μοναδικό όνομα που έφερε το πρώτο μεταγραφικό σίριαλ προτού καλά-καλά μπει το καλοκαίρι. Το δεύτερο όνομα και ίσως αυτό που θα προκαλέσει μεγαλύτερο ντέρμπι και περισσότερα "επεισόδια", είναι αυτό του Απόστολου Βέλλιου.

Ο Έλληνας επιθετικός του Ηρακλή φαίνεται πως δύσκολα θα μείνει για δεύτερη χρονιά στο Καυτανζόγλειο, αλλά το θέμα είναι που θα καταλήξει. Ο Γηραιός είναι διατεθειμένος να τον παραχωρήσει, αρκεί βέβαια να ικανοποιηθεί στο οικονομικό κομμάτι. Ο ίδιος, όμως, ο ποδοσφαιριστής δεν "καίγεται" να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και πάντα ψάχνεται για το εξωτερικό.

ΘΕΛΕΙ ΕΞΩ

Ο 24χρονος στράικερ έχει μάνατζερ τον Πολ Κουτσολιάκο, άνθρωπο που ειδικεύεται στην αγορά της Αγγλίας και της Γερμανίας, εκεί δηλαδή που επικεντρώνεται το ενδιαφέρον του Βέλλιου. Εφόσον βρεθεί κάτι καλό, τότε ο παίκτης θα το εξετάσει σοβαρά και είναι πολύ πιθανό να δοκιμάσει ξανά το βήμα για καριέρα εκτός Ελλάδας.

Αν, όμως, οι προτάσεις που έρθουν δεν τον ικανοποιούν αναφορικά με την εξέλιξη που θα έχει (βάζει σε δεύτερο πλάνο το οικονομικό κομμάτι), τότε κάπου εδώ θα μπουν ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ που τον έχουν στο στόχαστρό τους.

ΠΙΕΖΕΙ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ

Από τις τρεις, η αλήθεια είναι πως ο Παναθηναϊκός έχει δείξει το πιο ζωηρό ενδιαφέρον και την επιθυμία να τον αποκτήσει. Μάλιστα, οι "πράσινοι" έχουν επισημοποιήσει το ενδιαφέρον τους στους "κυανόλευκους" με δύο προτάσεις (η δεύτερη βελτιωμένη). Εκτός αυτού, ο Γιάννης Αλαφούζος έχει ζητήσει από τους ανθρώπους του Ηρακλή να έχει τον τελευταίο λόγο προτού αποφασιστεί το μέλλον του Βέλλιου, που σημαίνει ότι έχει στα σκαριά και τρίτη προσφορά ευελπιστώντας να αποσπάσει το "ναι" των "κυανόλευκων".

Την υπόθεση παρακολουθούν φυσικά και ο Ολυμπιακός με την ΑΕΚ που έχουν ψηλά στη λίστα τον παίκτη. Μάλιστα, για τον Βέλλιο ο Γκουστάβο Πογέτ είχε μόνο καλά λόγια να πει και πολλοί θεωρούσαν ως φαβορί την Ένωση για την απόκτησή του εφόσον ο Ουρουγουανός έμενε στον πάγκο. Πλέον, τα δεδομένα έχουν αλλάξει και η ΑΕΚ ρίχνει το βάρος στον επόμενο προπονητή ελπίζοντας ότι αυτό δεν θα αποτελέσει τροχοπέδη και δεν θα χάσει τις εξελίξεις με Βέλλιο.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΜΠΑΧΑΛΟ

Τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Έλληνας επιθετικός απολαμβάνει τις διακοπές του, ενώ ο Ηρακλής ταλανίζεται από τα διοικητικά προβλήματα, με τον κόσμο να περιμένει τις εξελίξεις με την ενδεχόμενη αλλαγή ιδιοκτησίας. Από τη στιγμή που εκκρεμεί αυτό το θέμα, η περίπτωση Βέλλιου περνάει σε δεύτερη μοίρα, κάτι λογικό, αφού αν υπάρξουν νέα αφεντικά στην ΠΑΕ τότε θα επανεξετάσουν την κατάσταση με τον παίκτη και το αν πρέπει να πουληθεί. Αν, όμως, τα οικονομικά προβλήματα παραμείνουν, τότε ο Βέλλιος θα "θυσιαστεί" για να καλυφθεί κάπως η χασούρα.

Στ.Κ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μπακασέτας συμφώνησε με Ολυμπιακό και ΑΕΚ!
Βέλλιος: "Δεν κλείνω καμία πόρτα"

News 24/7

24MEDIA NETWORK