Ο Χάσι "πριονίζει" καρέκλα Έλληνα προπονητή!

Δημοσιεύματα από το εξωτερικό βάζουν... φωτιά στα μπατζάκια Έλληνα προπονητή, αφού θέλουν τον Μπέσνικ Χάσι να προορίζεται για αντικαταστάτης του! Για ποια εθνική ομάδα ακούγεται επίσης.

SUPERLEAGUE / ÎÁÍÈÇ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
xasi EUROKINISSI

Μπορεί στον Ολυμπιακό να τα έκανε, κατά το ήμισυ, θάλασσα με αποτέλεσμα να απολυθεί, στην Ευρώπη, ωστόσο, παραμένει καλό όνομα και ειδικότερα στη χώρα που... μεγάλωσε ως παίκτης και προπονητής.

Σύμφωνα με αλβανικά δημοσιεύματα, ο Χάσι είναι μέσα στους υποψήφιους για τον πάγκο της εθνικής Αυστρίας που απέτυχε να προκριθεί έστω στα μπαράζ για το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Όπως αναφέρουν οι γείτονες, επαφές υπάρχουν και μάλιστα το όλο θέμα είναι... προχωρημένο, με τους Αυστριακούς να αποφασίζουν άμεσα για τον αντικαταστάτη του Κόλερ.

Μέσα σε όλα το όνομα του Χάσι ακούγεται και για την... Κόρτραϊκ του Γιάννη Αναστασίου, που μετράει οκτώ σερί αγώνες δίχως νίκη!

Το θέμα... υποβαθμίστηκε από τους Βέλγους, όμως για κάποιους ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για τη θέση, καθώς γνωρίζει καλά το πρωτάθλημα και τη χώρα.

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK