Ο Χούτος δεν φαντάζεσαι πιο προπονητή του αποθέωσε...

Ούτε ο Φάμπιο Καπέλο ούτε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, από τους πιο διάσημους, είναι ο αγαπημένος προπονητής του Λάμπρου Χούτου. Άλλον έχει στην καρδιά του και δεν θα τον βγάλει ποτέ.

FINAL-4 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ K-17 / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΞΑΝΘΗ (Eurokinissi Sports)
Λάμπρος Χούτος EUROKINISSI

Έχει δουλέψει με πολλούς. Αναγνωρίζει κυρίως όσους τον είδαν στην Ελλάδα, τον πήραν στην Ιταλία και τον μετάλλαξαν από παιδαρέλι σε ώριμο ποδοσφαιριστή. Survivor των γηπέδων, αφού πέρασε πολλά.

Για τον Λάμπρο Χούτο παρόλα αυτά άλλος είναι ο προπονητής που τον σημάδεψε περισσότερο από κάθε άλλον. Ο Γιάννης Κόλλιας. Τον οποίο κάποτε είχε χαρακτηρίσει "πατέρα" του.

Τον κυρ-Γιάννη, που τον είχε στην Εθνική Ελπίδων και για πολύ μικρό διάστημα στον Ολυμπιακό, αποθέωσε ο 38χρονος σήμερα ατζέντης.

Η ανάρτησή του στο instagram άκρως συγκινητική.

Η επόμενη... έκπληξη ήρθε λίγο μετά, όταν ένας συμπαίκτης του τότε στη μικρή Εθνική, σχολίασε κάτω από το ποστάρισμα.

Ο Στέφανος Κοτσόλης ήταν, ο οποίος αποθέωσε επίσης τον τότε εκλέκτορα των Ελπίδων και θύμισε του Χούτου πως δεν θα έπρεπε να έχει γυρίσει στην Ελλάδα τον Γενάρη του 2000! Όπως τον είχε συμβουλεύσει...

Ο Χούτος δεν φαντάζεσαι πιο προπονητή του αποθέωσε...

Η τότε ομάδα των Ελπίδων είχε φτάσει ως τα πλέι οφ του EURO U21 χάνοντας την πρόκριση από τη (μετέπειτα φιναλίστ) Τσεχία με Μπάρος, Γκριγκέρα και Ουιφαλούσι. Εκτός των Χούτου και Κοτσόλη, βασικά στελέχη ήταν φυσικά ο αρχηγός Γιώργος Καραγκούνης, ο Γιώργος Αλεξόπουλος, ο Παντελής Καφές, ο Σωτήρης Κωνσταντινίδης, ο Δημήτρης Γραμμόζης, ενώ στα προκριματικά είχε παίξει και ο Κώστας Κατσουράνης!

News 24/7

24MEDIA NETWORK