Ο ΟΦΗ, η Παναχαϊκή, οι καταγγελίες του Καλαϊτζίδη και η μάχη της ανόδου

Τελικά η Παναχαϊκή υπάρχει περίπτωση να κερδίσει την άνοδο της στην Super League ακόμα κι αν τερματίσει στην 3η θέση της Football League. Όχι γιατί δεν θα αδειοδοτηθεί κάποιος σύλλογος στην πρώτη κατηγορία, αλλά για διαφορετικό λόγο.

FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ - ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
panaxaiki EUROKINISSI

Μία ιστορία που έχει κυκλοφορήσει εδώ και αρκετό καιρό έφερε ξανά στο προσκήνιο η εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ" και αφορά το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Αιγινιακό στις 12/11/2017, όταν και οι κρητικοί επικράτησαν με το εντυπωσιακό 6-0.

Όπως ανέφερε στην τηλεοπτική εκπομπή "Δίκη στον ΣΚΑΪ" ο προπονητής του Απόλλωνα Πόντου, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, είχε καταθέσει στον εισαγγελέα πως: "ο Νιώπας μου είπε ότι ο πρόεδρος του ΟΦΗ Φώτης Τσάλος κάλυψε στον Αιγινιακό έξοδα μετακίνησης για το μεταξύ τους παιχνίδι".

Τι καινούργιο στοιχείο φέρνει η εφημερίδα στο προσκήνιο; Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η εισαγγελική έρευνα επιβεβαιώνει πως υπάρχει θέμα και μάλιστα κάνει λόγο για τιμολόγιο από τη μετακίνηση μερίδας παικτών του Αιγινιακού, το οποίο πληρώθηκε από τότε μέλος του Δ.Σ. του ΟΦΗ.

"Το σχετικό παραστατικό (τιμολόγιο) για την έκδοση και πληρωμή των εισιτηρίων παραγόντων και ποδοσφαιριστών του Αιγινιακού, έχει εκδοθεί στο όνομα παράγοντα που μετείχε τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο στο ΔΣ του ΟΦΗ", αναφέρει μεταξύ άλλων η εφημερίδα.

Το δημοσίευμα καταλήγει πως πλέον ο ΟΦΗ όχι μόνο θα χάσει την άνοδο, αλλά κινδυνεύει με υποβιβασμό όταν ο φάκελος της υπόθεσης μεταβιβαστεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ.

Όπως ήταν αναμενόμενο η πλευρά του ΟΦΗ απάντησε μέσω διαρροής, κάνοντας λόγο για "όνειρα θερινής νυκτός. Κάποιοι με αυτά που γράφουν και έτσι όπως τα γράφουν, καρφώνονται για να εξυπηρετήσουν συμφέροντα άλλων" και καταλήγουν πως:

"Δεν έχουμε καμία ενημέρωση, για την υπόθεση αυτή, από καμία αρμόδια αρχή".

Σε περίπτωση που τελικά το δημοσίευμα έχει βάση και ο ΟΦΗ υποβιβαστεί, τότε την άνοδο στην Super League θα πάρει η Παναχαϊκή που βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας!

News 24/7

24MEDIA NETWORK