Οι δύο «έρωτες» του Ζέκα

Τα νέα παπούτσια του Κάρλος Ζέκα κάνουν τη… διαφορά και κρύβουν μια «έκπληξη» που «απογειώνει» κι άλλο τη διάθεση του ασταμάτητου σε τρεξίματα Πορτογάλου «κάπτεν» του Παναθηναϊκού!

Οι δύο «έρωτες» του Ζέκα

Την ευκαιρία να δοκιμάσει τα νέα του παπούτσια ένα 24ωρο πριν από το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, είχε στην προπόνηση του Σαββάτου (1/10) ο Κάρλος Ζέκα ο οποίος μάλιστα έκανε και το σχετικό promo, ανεβάζοντας με… καμάρι φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram. Τη… διαφορά όμως δεν έκανε το (ούτως ή άλλως εξαιρετικό) παπούτσι του Πορτογάλου, αλλά τα δύο ονόματα που είχε «χτυπήσει» σε συνεργασία με την εταιρία που συνεργάζεται στα πλάγια. Και δεν ήταν άλλα, απ’ τα ονόματα των δύο μικρών κοριτσιών του της Λάουρα και της Μπέα, δίπλα στα οποία υπήρχε και η πορτογαλική σημαία.

Τον κάπτεν Ζέκα θυμήθηκε στην ανάρτησή του και ο μέχρι πριν λίγους μήνες συμπαίκτης του, Λούκας Εβανζελίστα (επέστρεψε απ’ τον δανεισμό του στην Ουντινέζε), ο οποίος του έγραψε «μου λείπεις αδερφέ», ενώ λίγο πιο κάτω, ένας άλλος φίλος του «Καρλίτο» τον αποθέωση για την επιλογή του να γράψει τα ονόματα των παιδιών του, με τον 27χρονο μέσο να τον ευχαριστεί και να καμαρώνει…

ΓΟΥΛ

News 24/7

24MEDIA NETWORK