Οι Γάλλοι στέλνουν Λεβέκ στον ΠΑΟΚ!

Ο 27χρονος αριστερός μπακ της Γκινγκάμπ Ντοριάν Λεβέκ βρίσκεται, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Equipe" στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ.

Οι Γάλλοι στέλνουν Λεβέκ στον ΠΑΟΚ!

Ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον 27χρονο αριστερό μπακ της Γκινγκάμπ, Ντοριάν Λεβέκ, αποκαλύπτει η γαλλική εφημερίδα "Equipe".

Σε πρώτο στάδιο, αν κάνεις ενώσει τα κομμάτια του παζλ, δεν αποκλείεται να υπάρχει... φωτιά πίσω από τον συγκεκριμένο καπνό.

Τη στιγμή που οι ασπρόμαυροι επιλέγουν να μην απαντούν σε ερωτήσεις που έχουν να κάνουν με μεταγραφικές υποθέσεις (παρά μόνο όταν γνωρίζουν ότι όλα έχουν τελειώσει είτε θετικά είτε αρνητικά) η πρώτη "ένδειξη" έχει να κάνει με το αναβληθέν ταξίδι του Λούμπος Μίχελ, ο οποίος ήταν να βρεθεί την Πέμπτη στην Γαλλία.

Η δεύτερη έχει να κάνει με την αξιοπιστία των τελευταίων δημοσιευμάτων της γαλλικής εφημερίδας που αφορούσαν μεταγραφικά ζητήματα των ασπρόμαυρων, καθώς στην "Equipe" εμφανίστηκε πριν από περίπου ένα μήνα δημοσίευμα που αφορούσε την προσπάθεια του ΠΑΟΚ να αποκτήσει τον Γάλλο κίπερ Κοστίλ, που έμενε ελεύθερος και "ψήφισε" Μπορντό.

Η τρίτη ένδειξη έχει να κάνει με την αναζήτηση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για μια προσιτή λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας, ως εναλλακτική του Μαρίν Λέοβατς.

Ο Λεβέκ προέρχεται από μια σεζόν στην οποία έγραψε μόλις 6 συμμετοχές με την Γκενκάν, στην οποία βρίσκεται από το καλοκαίρι του 2010. Μάλιστα ο Λεβέκ έχει αγωνιστεί και στην Τούμπα, στο παιχνίδι μεταξύ των δυο ομάδων στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, τον Δεκέμβριο του 2014.

ΤΣΑΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK