Οι προϋποθέσεις του Χιμένεθ για να μείνει στην ΑΕΚ

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν έδωσε μία τυπική συνέντευξη για τον ένα χρόνο παραμονής του στην ΑΕΚ, αλλά πέταξε ατάκες με συγκεκριμένους αποδέκτες, ανοίγοντας θέμα ανανέωσης του συμβολαίου του που τελειώνει το καλοκαίρι.

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΑΕΚ / EUROPA LEAGUE / AUSTRIA WIEN - AEK / ΧΙΜΕΝΕΘ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
jimenez jimenes ximeneth EUROKINISSI

Το καλοκαίρι που μας πέρασε και μετά από αρκετές συζητήσεις για την... καθυστέρηση ανανέωσης του συμβολαίου του Χιμένεθ, η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Ισπανό τεχνικό μέχρι το καλοκαίρι του 2018. Οι μήνες πέρασαν γρήγορα και πλέον άνοιξε εκ νέου θέμα "Μανόλο" από το... στόμα του ίδιου του τεχνικού της Ένωσης.

Ο Μανόλο έδωσε συνέντευξη στο επίσημο κανάλι των κιτρινόμαυρων στο youtube και μεταξύ των άλλων αναμενόμενων απαντήσεων, πέταξε δυο ατάκες που θα συζητηθούν και φανερώνουν σε μεγάλο βαθμό το μέλλον του.

" Φυσικά και θα μπορούσα να μείνω για πολύ καιρό στον πάγκο της ΑΕΚ, αλλά θα πρέπει να υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις και να υπάρχει ηρεμία, ώστε να ληφθούν κάποιες αποφάσεις" , είπε αρχικά και συνέχισε:

" Αν η ΑΕΚ θέλει να συνεχίσω εδώ, θα το σκεφτώ σοβαρά. Αυτό όμως που επιθυμώ είναι καθημερινά να δουλεύω για την ομάδα και να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό, αφού στο ποδόσφαιρο τα αποτελέσματα κρίνουν αν ένας προπονητής έχει κάνει καλά τη δουλειά του".

Είναι ξεκάθαρο πως ο Χιμένεθ ανοίγει θέμα ανανέωσης και προγραμματισμού ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν, θέλοντας ταυτόχρονα να αλλάξουν κάποια πράγματα. Μικρά ή μεγάλα θα φανεί.

Από το αν θα παραμείνει στον πάγκο της Ένωσης...

News 24/7

24MEDIA NETWORK